Friday, May 6, 2016

Η κομμένη αντικυβερνητική δήλωση της Χρυσής Αυγής από τα σταλινικά απολιθώματα της ΕΡΤ

Η σταλινική και λαθρολάγνα ΕΡΤ εξαφάνισε την φράση  "Ο Τσίπρας είναι ο αγαπημένος υπάλληλος της Μέρκελ και του ΔΝΤ" από την σημερινή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και φορολογικό.
Η κρατική τηλεόραση που παρουσιάζει αραβόφωνα δελτία ειδήσεων, πετσοκόβει ακόμα και τις δηλώσεις ολίγων δευτερολέπτων του τρίτου κόμματος της χώρας, που με βάση την νομοθεσία έχει υποχρέωση να προβάλει.


Η συνωμοσία σιωπής που έχουν επιβάλλει τα νεομνημονιακά ανδρείκελα Τσίπρας και Καμμένος σε βάρος της μόνης δύναμης που απειλεί την ξενόδουλη εξουσία τους, δεν έχει προηγούμενο. Φοβούνται την Αλήθεια που μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει και στρέφεται ενάντια στην διεφθαρμένη δικτατορία τους.
Την ίδια ώρα προβάλλουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ την οικογένεια Μητσοτάκη-Siemens ως κάτι... νέο στα πολιτικά πράγματα της χώρας και την κασέτα του Λεβέντη περί οικουμενικής ως... αντιπολίτευση. Τόσο πολύ τρέμουν μη γιγαντωθεί το Εθνικιστικό Κίνημα, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια ισονομίας και πολυφωνίας και έχουν εξαφανίσει ολοκληρωτικά την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας από όλα ανεξαιρέτως τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Τι θα καταφέρουν; απολύτως τίποτα... εδώ δεν κατάφερε να μας σταματήσει ο διεθνής σιωνισμός με τις παράνομες διώξεις Σαμαρά-Βενιζέλου, νομίζουν ότι θα μας περιορίσουν τα σταλινικά απολιθώματα του Τσίπρα;
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής: "Ο Τσίπρας είναι ο αγαπημένος υπάλληλος της Μέρκελ και του ΔΝΤ, γιατί κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά τα αίσχη σε βάρος της Ελλάδος, που έκαναν Σύριζα και Ανέλ σε 1,5 χρόνο, χωρίς τουλάχιστον να έχει πέσει η πλατεία του Συντάγματος από τις αντιδράσεις. Αλλά να μη μιλάει το Πασόκ και η Νέα Δημοκρατία, αφού μαζί ψήφισαν με τον Τσίπρα το τρίτο, επαχθέστερο, αριστερό μνημόνιο στις 14 Αυγούστου. Να μην κάνει ο Μητσοτάκης αντιπολίτευση στον εαυτό του, μαζί τα ψήφισαν, μαζί κατέστρεψαν την Ελλάδα".
Ιδού και το πετσοκομμένο βίντεο της ΕΡΤ:
Για την ιστορία δημοσιεύουμε και την αστεία απάντηση του κολλητού του dear Alexis, Νίκου Παππά, στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχετικά με το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για λαθρομετανάστες και τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου από την δημόσια τηλεόραση:


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kommenh-antikubernhtikh-dhlwsh-ths-chrushs-aughs-apo-ta-stalinika-apolith#ixzz47tcG6Ll4

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails