Tuesday, May 10, 2016

ΝΕΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!...Τελείωσε η «παράσταση»: Επανέναρξη των εργασιών στις Σκουριές Χαλκιδικής αποφάσισε ο Σκουρλέτης!

Τελείωσε η «παράσταση»: Επανέναρξη των εργασιών στις Σκουριές Χαλκιδικής αποφάσισε ο Σκουρλέτης!
Μετά από μήνες παλινωδιών και λεκτικών λεονταρισμών που παρέπεμπαν στην έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα από τους μπολσεβίκους, έφτασε η ώρα οι συριζαίοι να κάνουν άλλη μία περίτεχνη πολιτική κωλοτούμπα.

Θυμόμαστε τα άπειρα ψηφίσματα και τις σχέσεις βουλευτών του Σύριζα με τους αναρχικούς που προέβαιναν σε κακουργήματα στις Σκουριές Χαλκιδικής. Εν τέλει αυτή η κατάσταση κατέληξε στην αναστολή της άδειας λειτουργίας των μεταλλείων στην περιοχή, εν μέσω επαναστατικών πανηγυρισμών από την κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου.
Αυτό που απαιτούταν, προκειμένου να λήξει η «επανάσταση» ήταν να απεργήσουν οι δημοσιογράφοι εν μέσω ενός σημαντικού νομοσχεδίου. Όλα ήταν εναρμονισμένα: οι δημοσιογράφοι δεν θα προέβαλλαν την κωλοτούμπα και ακόμα και αν κάποιος την αντιλαμβανόταν αυτή θα ήταν ελάχιστη μπροστά στην ψήφιση του αριστερού μνημονίου. Έιχε έρθει ώρα να πιάσει δουλειά ο... Σκουρλέτης.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι την επανέναρξη των εργασιών στις Σκουριές ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί της Δευτέρας η Eldorado Gold μετά την παραλαβή από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος της άδειας έγκρισης τροποποίησης της τεχνικής μελέτης για το συγκεκριμένο έργο.
Να θυμίσουμε έτσι για την ιστορία ένα παλαιότερο δημοσίευμα της κομματικής εφημερίδας του Σύριζα για «να ζήσουμε να θυμόμαστε» την «επανάσταση»:
"Το δίκαιο των πολυετών ανυποχώρητων αγώνων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού για την υπεράσπιση των κοινωνικών αναγκών, την προστασία του περιβάλλοντος, των τοπικών φυσικών διαθεσίμων και του μέλλοντος των κατοίκων της περιοχής θα νικήσει», διαμηνύει το Τμήμα Οικολογίας- Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έγκριση δόμησης για την κατασκευή του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές από την «Ελληνικός Χρυσός».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή πήρε ξεκάθαρη θέση. Η Κ.Ε. με ψήφισμά της, ομόφωνο ψήφισμα του 1ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη και μέλη του στη Χαλκιδική - ενεργά μέλη του κινήματος στην πρώτη γραμμή του αγώνα -, τοπικοί βουλευτές και όχι μόνο, αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στη Βουλή και δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα, έχουν επανειλημμένως καταστήσει περισσότερο από σαφές ότι η καταστροφή που λαμβάνει χώρα στις Σκουριές θα σταματήσει από την κυβέρνηση της αριστεράς», προσθέτει το Τμήμα Οικολογίας- Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού."
Άντε και καλά... σαράντα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/teleiwse-h-parastash-epanenarjh-twn-ergasiwn-stis-skouries-chalkidikhs-apof#ixzz48HZgIBTq

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails