Wednesday, May 18, 2016

ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΠΑΦΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...;;; ΝΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΗ...!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...!!!



Το χαρτι που βλεπετε ,το πρωτο ,μοιραστηκε στα παιδακια της Δ' δημοτικου απο τις δασκαλες στο 15ο Δημοτικο σχολειο της Νεας Ιωνιας και αφορα την καθιερωμενη γιορτη που γινεται καθε χρονο για τη ληξη της σχολικης χρονιας.

Οπως βλεπετε οι οδηγιες ειναι σαφεστατες!!!

Tα κοριτσακια πρεπει απο το προηγουμενο βραδυ να εχουν κανει τα μαλλια τους κοτσιδακια ετσι ωστε να μοιαζουν με Αφρικανακια!!!

Μετα οπωσδηποτε μαυρα ρουχα για να μοιαζουν στο χρωμα των Αφρικανων και απο ενα παρεο τα κοριτσακια οπως φορανε οι Αφρικανες.

Στο δευτερο χαρτι που εχουμε βαλει κατω βλεπετε την προσευχη που θα πουν τα παιδια μας,την αφρικανικη προσευχη,στη γιορτη του σχολειου.

Αντιθετως η προσευχη μας .η χριστιανικη μας προσευχη πολλοι την θεωρουν υπερβολικη και μη αναγκαια!

Η δασκαλα της Δ' δημοτικου ειναι συριζαια καργα,φυσικα γνωριζουμε το ονομα της καθως και τα ονοματα των υπολοιπων που διοργανωνουν μια τετοια προπαγανδα.

Και γιατι τα Ελληνοπουλα να τα κανουν να μοιασουν με Αφρικανακια;;;;

Η μηπως και οι Αφρικανοι που εχουμε εδω στην Ελλαδα ειναι και αυτοι ''προσφυγες'' απο την Συρια;;;

Και μην βιαστειτε μερικοι να πειτε πως οι δασκαλοι αυτοι κανουν κατι παρανομο!

ΟΧΙ βεβαια,το θεμα της σχολικης γιορτης εχει την εγκριση του Υπουργου Παιδειας,Φιλη.
Δειτε παρακατω στον συνδεσμο που θα βαλουμε την παραγραφο 1,8 απο την εγκυκλιο του Υπουργειου.>>>http://www.esos.gr/arthra/40741/egkyklios-shediasmos-kai-ylopoiisi-programmaton-sholikon-drastiriotiton

loading...

1 comment:

Anonymous said...

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails