Thursday, May 12, 2016

Η «ΤΥΧΑΙΑ ΑΣΚΗΣΗ» ΤΗΣ FEMA, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑ-ΣΕΙΣΜΟ;



Είναι αυτό πραγματικά «Το Μεγάλο γεγονός;»
Στις 6 – 10 Ιουν 2016, η FEMA θα διεξάγει άσκηση για σεισμό-τσουνάμι στη Region X*, που λέγεται ότι θα είναι η μεγαλύτερη άσκηση σε αυτή την περιοχή.
*Alaska, Idaho, Oregon και Washington οι περιοχές που δραστηριοποιείται η FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης) Region X.

Με την κωδική ονομασία «Cascadia Rising 2016» αυτή η άσκηση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα περιλαμβάνει τη βορειοδυτική περιοχή του Ειρηνικού – σε προετοιμασία για ένα «σενάριο» πιθανού σεισμού 9 Ρίχτερ στην ζώνη καταβύθισης Cascadia (CSZ).
Αλλά αυτό που είναι πιο ενοχλητικό σε όλα αυτά είναι ότι η Κυβέρνηση, ο Στρατός, ακόμη και τα Mainstream Media, κατηγορηματικά πιέζουν υποσυνείδητα μηνύματα, όταν πρόκειται για τεκτονικά ρήγματα, ακόμη και «μεγάλους σεισμούς» που πρόκειται να γίνουν γύρω, ή σε, Cascadia, San Andreas, και Νέα Μαδρίτη – χωρίς να σας λένε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ατζέντα, και ποιος είναι πραγματικά πίσω από όλα αυτά, ως συνήθως.
Έτσι, μήπως είναι απλή σύμπτωση το γεγονός ότι ένα άρθρο με τίτλο «Ο πραγματικά Μεγάλος», που δημοσιεύθηκε στο New Yorker κερδίζει το βραβείο Πούλιτζερ φέτος – ένα άρθρο που μιλά εκτενώς για τη ζώνη καταβύθισης Cascadia (CSZ), την ευαισθητοποίηση, και την προετοιμασία για ένα τέτοιο συμβάν;
Για τι πραγματικά προετοιμάζονται;
Η αλήθεια αποκαλύπτεται!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails