Friday, May 13, 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!


Η Ελληνική Δικαιοσύνη βάζει φραγμό στους συστηματικούς, εμπαθείς και καθ΄ έξιν συκοφάντες και υβριστές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου.
Οι κάθε είδους υβριστές της Χρυσής Αυγής άρχισαν πλέον να υπόκεινται στις συνέπειες του νόμου, να υποχρεώνονται να απολογηθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης και εν τέλει να καταδικάζονται από τα Ελληνικά Δικαστήρια για όσες ύβρεις και συκοφαντίες έχουν κατά καιρούς εκτοξεύσει κατά της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την υπ’αριθμόν 3032/2016 απόφασή του υποχρεώνει τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήριο Ζαριανόπουλο να καταβάλει χρηματικό ποσόν ως αποζημίωση σε βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, αποφαινόμενο ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της εξύβρισης σε βάρος τους από τον εναγόμενο.
Ειδικότερα, ο (επισήμως πλέον χαρακτηρισμένος και με δικαστική απόφαση) υβριστής Σ. Ζαριανόπουλος υποχρεούται να καταβάλει το ποσόν των χιλίων πεντακοσίων ευρώ σε κάθε έναν από τους Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Αντώνη Γρέγο και Πολύβιο Ζησιμόπουλο, οι οποίοι είχαν προσφύγει στην δικαιοσύνη ζητώντας την έννομη προστασία τους έπειτα από σειρά δημόσιων υβριστικών δηλώσεων του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ κατά των στελεχών της Χρυσής Αυγής τον Οκτώβριο του 2013 , παραμονές της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο αιτιολογικό της δικαστικής απόφασης, το οποίο αποτελεί κόλαφο όχι μόνο για τον συγκεκριμένο εναγόμενο αλλά για άπαντες του υβριστές της Χρυσής Αυγής. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι «…είναι νοητή και η συλλογική εξύβριση, όταν με ομαδικό χαρακτηρισμό προσβάλλονται τα κατ’ιδίαν μέλη μιας ολότητας, εφόσον ο κύκλος των προσώπων οριοθετείται σαφώς και η κατ’ιδίαν ένταξη των προσώπων είναι αναμφίβολη. Στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί συλλογικό εξυβριστικό χαρακτηρισμό για όλα τα άτομα της σχετικής ολότητας, δηλαδή για όλους τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο χαρακτηρισμός «καθάρματα» που «βρώμιζαν και βρωμίζουν την χώρα», μεταξύ των οποίων και οι εν προκειμένω ενάγοντες.
Συνεπώς τα όσα ισχυρίζεται (ο εναγόμενος)περί του ότι δεν απευθυνόταν σε αυτούς προσωπικά και περί του ότι ουδόλως τους γνωρίζει, ουδεμία επιρροή ασκούν εν προκειμένv. Κατόπιν τούτων αποδεικνύεται πλήρως η τέλεση της άδικης πράξης της εξύβρισης των εναγόντων εκ μέρους του εναγόμενου».
Με την ως άνω δικαστική απόφαση και το προαναφερόμενο σκεπτικό της τίθεται φραγμός στην ασυδοσία των κάθε είδους υβριστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αποθρασυνόμενοι από τις πολιτικές διώξεις κατά του Κινήματος τα τελευταία έτη, θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν ατιμωρητί να εξυβρίζουν επ’άπειρον τους Έλληνες Εθνικιστές, τα στελέχη και τους φίλους του τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Πλέον οι υβριστές μας θα τίθενται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους και θα λογοδοτούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, υποχρεούμενοι να σεβαστούν αφενός τον κάθε Χρυσαυγίτη και την κάθε Χρυσαυγίτισα ξεχωριστά και αφετέρου το σύνολο των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή.


www.xryshaygh.com
loading...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails