Friday, May 20, 2016

ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ HOT SPOT – ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ- Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ» ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


HOT-SPOT

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Σε χθεσινό μας δημοσίευμα, αναφερθήκαμε στα παράπονα που έκαναν «προσφυγάκια» από τον καταυλισμό του Κουτσόχερου της Λάρισας (μαζί με «αλληλέγγυα» κουμμούνια…) στο δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας, ζητώντας… πολυτέλειες.

Και αυθημερόν, ικανοποιήθηκε το αίτημά τους! Έτσι, «Μνημόνιο Κατανόησης» για την κατασκευή, αρχικά, ενός χώρου φιλοξενίας στο «Στρατόπεδο Ευθυμιοπούλου στο Κουτσόχερο Λάρισας, από την Ερυθρά Ημισέληνο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπεγράφη στο ΓΕΕΘΑ (συνοδοιπόρος Καμμένος!) από τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνιο Αυγερινό και τον γενικό γραμματέα της Ερυθράς Ημισελήνου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Dr. Mohammed Ateeq Al-Falahi.
Το κέντρο φιλοξενίας, το οποίο θα κατασκευαστεί, θα μπορεί να φιλοξενήσει σε προκατασκευασμένους οικίσκους μέχρι 1.700 «προσφυγάκια».
Επίσης, θα διαθέτει χώρους ιατρικών εξετάσεων, παιδότοπους , χώρους για το διοικητικό προσωπικό και όλα τα… καλά.
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, λοιπόν, είναι μια πάμπλουτη αραβική και μουσουλμανική –άρα «αδελφή» για Σύριους, Ιρακινούς και λοιπούς Άραβες- χώρα, αλλά δεν έχει δεχθεί –κι ούτε πρόκειται να δεχθεί- στα εδάφη της ούτε ένα «προσφυγάκι»! Κι όχι μόνον αυτό, αλλά πληρώνει για να γίνουν «Κέντρα Φιλοξενίας» με όλα τα… κομφόρ στην Ελλάδα και να μείνουν εδώ μόνιμα τα «προσφυγάκια»! Αν αυτό ψεκασμένε «υπερπατριώτη» Καμμένε δε είναι χορηγία υπέρ της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας, τι άλλο είναι;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails