Saturday, May 21, 2016

ΟΡΓΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ... ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 35 ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ Γ@ΜΟΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....


Το παρακράτος έστειλε τα πρεζόνια και τους πραιτωριανούς για να μην γίνει η πορεία του Συλλόγου μας κατά του μουσείου κεμαλ. Πόσο ανθελληνες είσαστε ρε;;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Για άλλη μια φορά το σύστημα των ανθελλήνων που κυβερνάει εδώ και τόσα χρόνια την Πατρίδα μας έδειξε τα δόντια του κατά του υγιές και νόμιμου κομματιού της κοινωνίας.
Ενώ λοιπόν ο Σύλλογος μας είχε προαναγγείλει την νόμιμη συγκέντρωση του κατά του μουσείου κεμάλ,το παρακράτος φρόντισε να στείλει στο σημείο συγκέντρωσης μας κάτι άπλυτους πρεζάκιδες,κάτι πραγματικά σκουπίδια της κοινωνίας για να βρει την αφορμή να στείλει τους πρωταιριανούς του συστήματος για να καταστείλει το νόμιμο δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε.
Από πολύ νωρίς οι πρωταιριανοί του συστήματος το μόνο που έκαναν ήταν να προστατεύουν την παράνομη αντισυγκέντρωση των άπλυτων και να κυνηγάνε και σε κάποιες φάσεις να χτυπάνε με τα γκλοπ τους τους Έλληνες νόμιμους διαδηλωτές.

Ντροπή και όνειδος για εσάς που φέρετε το Εθνόσημο κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας!
Λυπάμαι που τα νέα ελληνόπουλα που με τόσο κόπο εμείς προσπαθούμε να μαζέψουμε στον Σύλλογο μας,και να τους εντρυφήσουμε τις αρετές του Έθνους,εσείς με την συμπεριφορά σας να τα στρέφετε εναντίον σας me αποτέλεσμα να γυρνάνε να σας λένε "κωλόμπατσους".
Λυπάμαι που η αυτοπειθαρχία μου και η αγάπη μου προς τους φέροντες το Εθνόσημο δεν με αφήνουν να εκφραστώ όπως θα έπρεπε,ιδίως για την συμπεριφορά κάποιων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.
Κλέινοντας θα δεχτούμε την σημερινή αντιμετώπιση του συστήματος ως ένα "παράσημο" στον Αγώνα που κάνουμε.

Γιατί όταν το σύστημα σε "χτυπάει" πάει να πει ότι σας Εθνικιστές κάνουμε σωστά αυτό που πρέπει.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


loading...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails