Sunday, May 22, 2016

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ-ΧΥΔΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: "ΟΡΘΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ"


Έχουν αποκτηνοποιηθεί. Είναι πολιτικά ζόμπι που ρημάζουν τον λαό και έχουν συμπεριφορά τυράννου! Μία ακόμη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη προκαλεί και χυδαιολογεί με όσα λέει για...

την περικοπή του ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους. Η βουλευτίνα Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ υπερθεμάτισε της κατάργησης του ΕΚΑΣ διότι όπως είπε, λειτουργούσε ως…ελεημοσύνη.
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο με τα νέα μέτρα, η κ. Σαλτάρη ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι ορθώς καταργείται το ΕΚΑΣ αφού ήταν «ελεημοσύνη», άρα καλύτερα να μην χορηγείται καθόλου. «Ο ΣΥΝ καταψήφισε το 1997 το μέτρο του ΕΚΑΣ γιατί λειτούργησε ως ελεημοσύνη προς του χαμηλοσυνταξιούχους δεν έλυνε το πρόβλημα της εισφοροδιαφυγής και λειτουργούσε τυχοδιωκτικά με προεκλογικούς όρους», σημείωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας…κάγκελο πολλούς από τους βουλευτές που την άκουγαν.

Ντροπή σου Συριζαία. Ο λαός σε έστειλε εκεί για να του πετσοκόψεις το ΕΚΑΣ; Αν το έλεγες από την αρχή θα ΄΄εβλεπες τη βουλή απέξω και δεν θα μάσαγες τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενο με την μηνιαία αποζημίωση των 7.000 ευρώ! Άρα τον εξαπάτησες. Ντροπή σου!.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails