Saturday, May 28, 2016

Η CIA πίσω απο τους θανάτους Λαμπράκη, Γρηγορόπουλου;

Η CIA πίσω απο τους θανάτους Λαμπράκη, Γρηγορόπουλου
Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά σύμφωνα με τους «αριστερούς» της Μοσάντ …δεν ήταν η CIA πίσω από τη δολοφονία του Λαμπράκη …αλλά οι Χιτλερικοί. Βλέπετε οι Αμερικανοί είναι φίλοι μας πλέον…και τα συνθήματα των αριστερών κατά την επταετία εναντίον των ΗΠΑ, της CIA και του ΝΑΤΟ … ήταν προϊόντα παιδικής αφέλειας.
Διαβάζοντας τα συμβάντα εκείνης της εποχής αλλά και τα πρωτοσέλιδα των συστημικών εφημερίδων … έρχεται στο νου μας …η υπόθεση Γρηγορόπουλου.

Και πάλι η ίδια ακριβώς συνταγή …
Η δολοφονία ενός δήθεν αριστερού, του πλούσιου Γρηγορόπουλου, από έναν «παρακρατικό» αστυνομικό …οδήγησε με το ζόρι έναν ακόμα Καραμανλή στην εκλογική ήττα.
Ο Κορκονέας βέβαια δεν ήταν Δεξιός αλλά …ΠΑΣΟΚ οπότε τα ΜΜΕ έδωσαν βάρος στον «σκληρό» του χαρακτήρα (τον αποκαλούσαν Ράμπο) …Τι κι αν πυροβόλησε προς το έδαφος; Το ζητούμενο δεν ήταν να μάθουν σκοποβολή οι αστυνομικοί , ούτε να τηρούν το πρωτόκολλο ένοπλης εμπλοκής αλλά να σώσουν τις Ξένες Τράπεζες από τα Ελληνικά Τοξικά Ομόλογα και να σταματήσει κάθε σχέδιο του Πούτιν επί Ελληνικού εδάφους.
Κι επειδή ο πράσινος Ράμπο πυροβόλησε έναν νεαρό … τα ΜΜΕ ζητούσαν από την επόμενη μέρα την παραίτηση του γαλάζιου Καραμανλή και καλούσαν τον κόσμο σε διαδηλώσεις.
Το ίδιο συνέβη και με τον Λαμπράκη. Κάποιοι που μπαινόβγαιναν στο Αμερικανικό Προξενείο χτύπησαν τον Λαμπράκη… Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι τον αποτελείωσαν σύντροφοι της Αριστεράς που δεν τους άρεσε η δημοτικότητά του.
Μετά τη δολοφονία Λαμπράκη …έπεσε ο γέρος Καραμανλής και κέρδισε τις εκλογές ο Γεώργιος Παπανδρέου.
Μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου …έπεσε ο ανιψιός Καραμανλής και κέρδισε τις εκλογές ο εγγονός Γιωργάκης Παπανδρέου.
Τι παράξενους κύκλους κάνει η ζωή;
Και στις δύο περιπτώσεις …πρέπει να δούμε ΠΟΙΟΣ επωφελήθηκε από την αλλαγή κυβέρνησης για να καταλάβουμε τους πραγματικούς εντολείς αυτών χτυπημάτων που χρησιμοποίησαν υποκριτικά ένα έγκλημα για να δημιουργήσουν εικόνα παρακμής …και να προκαλέσουν χρήσιμες πολιτικές εξελίξεις.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails