Tuesday, May 31, 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»: ΦΑΡΣΑ Η ΔΙΚΗ – Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


xrysh_aygh_simaies
Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί να άρχισε ξανά η διακοπείσα λόγω της παρατεταμένης αποχής των δικηγόρων δίκη-φάρσα της Χρυσής Αυγής, αλλά φαίνεται πως το… πουλάκι έχει πετάξει για το αυτοαποκαλούμενο «συνταγματικό τόξο» (που καθ’ ομολογίαν ψηφίζει αντισυνταγματικούς νόμους…), κι οι αθωώσεις θα πάνε… σύννεφο!
Κι αυτό πλέον το παραδέχονται όλοι, ακόμα και οι πιο σκληροί πολέμιοι του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Και δεν παραδέχονται μόνον αυτό, αλλά και το ότι στο τέλος η Χρυσή Αυγή θα βγει ενισχυμένη από την δίκη-παρωδία και θα αποτελέσει την τελευταία ελπίδα των μνημονιοπλήκτων Ελλήνων!
Όπως, για παράδειγμα, γνωστή αριστερή δημοσιογράφος της καθεστωτικής-ζητωμνημονιακής «Καθημερινής», η οποία ολοκληρώνει ως εξής άρθρο της με τον ενδεικτικό τίτλο
«Δίκη Χ.Α., μια νομική “σούπα”»:
«Ύστερα από μια παρατεταμένη περίοδο απαξίωσης και ξεγυμνώματος της Χρυσής Αυγής ως φιλοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, που οργανώνει πογκρόμ εναντίον μεταναστών, γκέι και άλλων αδύναμων ομάδων και βδελύσσεται το δημοκρατικό πολίτευμα, το κόμμα είναι πιθανό να παραδοθεί εξαγνισμένο και αναβαπτισμένο στην ελληνική πολιτική σκηνή, νομιμοποιώντας τον ισχυρισμό του περί «πολιτικής δίωξης». Με δεδομένο ότι όλα πλέον τα κόμματα του συνταγματικού τόξου έχουν υπερψηφίσει μνημόνιο, πλην του ΚΚΕ, η Χ.Α. θα μπορούσε ως ύστατος φορέας της αντιμνημονιακής ρητορικής να συσπειρώσει μεγάλο κομμάτι των «ηττημένων» της κρίσης. Και να αναδειχθεί στον μοναδικό αντισυστημικό πολιτικό φορέα στη χώρα. Η ανθεκτικότητα της Χ.Α. στις δημοσκοπήσεις είναι ένας πρώτος οιωνός».
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, το μέλλον του Έθνους!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails