Thursday, September 24, 2015

ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ...!! 12 ΩΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!


ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ...!! 12 ΩΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ο ΔΗΜΗΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ...
Ο Παναγιώτης Σγουρίδης θα είναι ο νέος υφυπουργός Υποδομών στη θέση τουΔημήτρη Καμμένου. Προηγήθηκε το tweet του Πάνου Καμμένου, με το οποίο παραίτησε τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων, ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος, μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει με τον Δημήτρη Καμμένο και τις αναρτήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν στα social media.


Νωρίτερα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον κυβερνητικό του εταίρο για το θέμα που προέκυψε με τον Δημήτρη Καμμένο.Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο κ. Τσίπρας έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης.Επίσης ζητήθηκε από τον Καμμένο, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού υπογραμμίζοντας πως τη τελική απόφαση θα τη λάβει ο Πρωθυπουργός.
Οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ
Κατηγορηματικά αντίθετη με την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου. Σε δήλωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:«Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του.
Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο. Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα».
Επίσης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με σχόλιό του στο twitter άφησε σαφή υπονοούμενα για την υπουργοποίηση του κ. Καμμένου.
"Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες και ρατσιστιστικές απόψεις" έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου φωτογραφίζοντας το νέο υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.


Οι αντιδράσεις των κομμάτων Η συμμετοχή του Δημήτρη Καμμένου στην κυβέρνηση προκάλεσε και την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση νομιμοποιεί το ρατσισμό και τον αντισημιτισμό
«O διορισμός του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Δημήτρη Καμμένου στην Κυβέρνηση αποδεικνύει ότι ο κ. Τσίπρας με τις επιλογές του παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο θεμελιώδεις αρχές και αξίες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας», αναφέρει με ανακοίνωση του ο Παύλος Χρηστίδης.
«Η Κυβέρνηση, αντί να ξεμπερδέψει με το παλιό, νομιμοποιεί το ρατσισμό και τον αντισημιτισμό», καταλήγει η ανακοίνωση. ΔΗΜΑΡ: Επιβάλλεται η άμεση αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου
«H τοποθέτηση του Δημήτρη Καμμένου στη θέση υφυπουργού της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια ξεκάθαρη προσβολή προς την κοινωνία, μετά την "ένδοξη καριέρα" του νέου υπουργού στα social media», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ.
«Μια "καριέρα'' γεμάτη με ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά μηνύματα. Το ήθος και οι αρχές της Αριστεράς δεν είχαν και δεν έχουν καμία σχέση με τέτοιες πρακτικές. Προκαλεί θλίψη και ντροπή η συμπόρευση της αριστερής κυβέρνησης με το ακροδεξιό φρόνημα του κ. Καμμένου. Επιβάλλεται η άμεση αποπομπή του», καταλήγει η ανακοίνωση.
Η δήλωση του Δημήτρη Καμμένου
«Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπό μου, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι όλοι οι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα είχαν ως διαχειριστές, συνεργάτες σε αριθμό άνω των δεκαπέντε», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και βουλευτής Β' Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.
Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος, προσθέτει ότι «όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα κάτω από τους κωδικούς μου, για πολλές από αυτές δεν φέρω καμία προσωπική ευθύνη και σας ενημερώνω ότι οι λογαριασμοί μου έχουν παραβιαστεί πάνω από τέσσερις φορές. Για του λόγου του αληθές, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς».
«Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις συνεργατών οι οποίες ελήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα ζητώ και προσωπικά συγγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά το ρατσισμό, τον ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό», αναφέρει επιπλέον στη δήλωσή του ο κ. Δ. Καμμένος καταλήγοντας ως εξής: «Θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δεν περισσεύει κανένας Έλληνας πολίτης».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails