Monday, September 7, 2015

Ομολογία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής: "Έχουν εισχωρήσει στην Ευρώπη τζιχαντιστές που κρύβονται μέσα στους πρόσφυγες" - Στην Ελλάδα;

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δήλωσε σήμερα πως μέσα στα κύματα προσφύγων που φθάνουν στην Ευρώπη βρίσκονται και τζιχαντιστές, επιβεβαιώνοντας το άρθρο-φωτιά που δημοσίευσε χθες το pronews.gr 
 
Ο κ.Μουζάλας μιλώντας στο Star και την Πόπη Τσαπανίδου υποστήριξε πως ένας μικρός αριθμός είναι πιθανόν να έχει περάσει στην Ευρώπη. Χαρακτηριστά ανέφερε «θα ήταν ανόητο να πει κανείς όχι, νομίζω ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών επιβεβαιώνουν ότι ένας μικρός αριθμός είναι πιθανόν να έχει περάσει στην Ευρώπη».
 
Σύμφωνα, ωστόσο, με τον ίδιο δεν είναι αυτό το πρόβλημα: «Έχουν πολλούς Ευρωπαίους τζιχαντιστές. Εδώ συμβαίνει, το αντίθετο: από εδώ φεύγουν και πάνε εκεί».
 
To πρόβλημα όμως κύριε υπουργέ είναι ότι όλοι αυτοί θα ξαναγυρίσουν, και θα είναι έμπειροι και κυρίως αδίστακτοι, τότε τι γίνεται; Και καλά να γίνεται λόγος γενικευμένα για την Ευρώπη, εδώ στην Ελλάδα είναι γνωστό πόσοι μαχητές του ISIL βρίσκονται, πόσοι πέρασαν από την χώρα και ποιοι είναι;
 
Μόλις χθες δημοσιεύσαμε την παραδοχή στελέχους του ISIL ότι ήδη 4.000 μαχητές της οργάνωσης έχουν καταφέρει να διεισδύσουν σε ευρωπαϊκές χώρες σχηματίζοντας πυρήνες "εν υπνώσει" και περιμένοντας την κατάλληλη εντολή, για να προχωρήσουν σε χτυπήματα κατά δυτικών στόχων.
 
Την αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την "επιχείρηση διείσδυσης" απόλυτα επιτυχημένη.
 
"Απλά περιμένετε" είπε χαμογελώντας
 
"Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα,Θεού θέλοντος"
 
Το στέλεχος του ISIL μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed και οι δηλώσεις του αναδημοσιεύτηκαν στην βρετανική Sunday Express, υπό καθεστώς ανωνυμίας και είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει την διείσδυση της φοβερής εγκληματικής ισλαμιστικής οργάνωσης στις δυτικές χώρες.
 
Tώρα όμως επιβεβαιώνεται και από τα πλεόν επίσημα χείλη, από υπουργικά χείλη, καλώς τα δεχτήκαμε.
 
 

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

1 comment:

Anonymous said...

Οι αρμοδιες υπηρεσιες γνωριζουν,τα κρατη γνωριζουν,οι πολιτες γνωριζουν,τι περιμενουν και δεν αντιδρουν;....ειναι καθηλωμενοι ολοι και δεμενοι με καποια (αορατα)δεσμα,τα οποια δεν επιτρεπουν καμια θεση και πραξη,για καλυτερευση του παγκοσμιου γιγνεσθαι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails