Friday, September 25, 2015

ΠΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ " Η ΑΥΓΗ" ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ..ΣΟΚ!!

Νέες πολιτικές διώξεις και παράνομες φυλακίσεις ονειρεύονται οι αριστεροί “δημοκράτες” για να περιορίσουν την Χρυσή Αυγή
Την απόλυτη απαξίωσή τους στον θεσμό της Δικαιοσύνης, στο τεκμήριο της αθωότητας, αλλά και της Δημοκρατίας αποκάλυψαν για ακόμη μια φορά οι μαχητικοί "αντιφασίστες" της Αυγής, οι οποίοι δεν διστάζουν να ζητούν νέες πολιτικές διώξεις και παράνομες φυλακίσεις ώστε να περιοριστεί η συνεχής άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η νέα άνοδος σε όλη την επικράτεια βύθισε στην θλίψη τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων, αλλά και τους αριστερούς "δημοκράτες" που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Ελληνικός Λαός στηρίζει τους Εθνικιστές.
Η απελπισία τους από το γεγονός ότι τα ψέμματα, ο αποκλεισμός και οι συκοφαντίες τους έπεσαν και πάλι στο κενό τους οδηγεί σε προτροπές για νέες αντισυνταγματικές διώξεις.
Χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος της "Αυγής" Γ. Ανανδρανιστάκης σημειώνει σε σημερινό του άρθρο: "Πάρτε το χαμπάρι, έχουμε ανάμεσά μας 300.000 φασίστες... Δεν χρειάζεται να πολυασχολούμαστε μαζί τους, δεν μπορούμε ούτε να τους διαπαιδαγωγήσουμε ούτε να τους μεταπείσουμε. Αυτό που οφείλουμε είναι να κρατάμε σε αδράνεια την εγκληματική οργάνωση στην οποία ομνύουν.Να την αφοπλίσουμε, να την ξεδοντιάσουμε και, ει δυνατόν, να κλείσουμε τους ηγέτες τους στη φυλακή".
Μην κάνετε όνειρα για "δικαστήρια του βουνού", σύντροφοι!
Η αλήθεια θα λάμψει και η Χρυσή Αυγή ήρθε, για να μείνει!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-politikes-diwjeis-kai-paranomes-fulakiseis-oneireuontai-oi-aristeroi-d#ixzz3mlXXmVgb

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails