Wednesday, September 30, 2015

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ πως έγινε ο Φίλης μετά την συνάντηση με τον Ιερώνυμο!


nikos-filissss-620x330

Μόνο σε θαύμα μπορεί να αποδοθεί η ταχύτατη μεταμόρφωση του υπουργού Παιδείας, ο οποίος αναχωρώντας από τησυνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, εμφάνισε έντονη τριχοφυία στο πρόσωπο.

Μέσα σε λιγη ώρα, κάτω προφανώς από την επίδραση ενός έντονου θρησκευτικού συναισθήματος που γεννήθηκε μέσα του, όση ώρα συνομιλούσε με τον επικεφαλής της Ελληνικής Εκκλησίας, ο Νίκος Φίλης μεταμορφώθηκε.
filis1
Τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι συνεργάτες του, δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν τον άντρα που έβγαινε από την Αρχιεπισκοπή, με γενειάδα που θύμιζε τόσο στο σχήμα όσο και στην υφή, εκείνη του Σεραφείμ Πειραιώς.
Ο υπουργός Παιδείας μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, αφού τους έδωσε την ευλογία του, έκανε λόγο για μασονικά κέντρα που υποβάλλουν στα στελέχη του υπουργείου..
του (μέσω συστημάτων ελέγχου του νου), ανθελληνικές απόψεις και δεσμεύτηκε να ενταχθεί στη διδακτέα ύλη και το μάθημα του εξορκισμού.
Τέλος αποκήρυξε την αναπληρώτρια υπουργό Σία Αναγνωστοπούλου, υπενθυμίζοντας ότι το όνομά της και μόνο, παραπέμπει στην άθεη Αμερικάνικη Υπηρεσία Πληροφοριών (τη γνωστή CIA), που είναι γνωστή για τις παρεμβάσεις της στα εσωτερικά ξένων χωρών.
Νίκος Ζαχαριάδης / Μούφαnet / Protagon
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
zoornalistas

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails