Monday, September 28, 2015

Γερμανική “Die Zeit”: Οι αριστεροί είναι καλύτεροι στο να φτωχοποιούν το Λαό και να ξεπουλάνε την Πατρίδα


tsipras-diadilosi__article

Άρθρο σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα φιλοξένησε η γερμανική εφημερίδα “Die Zeit”. Η εν λόγω «δεξιά» – συντηρητική εφημερίδα στο άρθρο της εκφράζει την ανακούφισή της για την επανεκλογή Τσίπρα και όχι της ΝΔ.

Όπως αναφέρει στο άρθρο της η εφημερίδα, ο Τσίπρας μπορεί να εξελέγη την πρώτη φορά με αντιμνημονιακή ρητορική, αλλά τώρα προκρίθηκε για πρωθυπουργός βάσει του ότι θεωρήθηκε καλύτερος για την εφαρμογή του μνημονίου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα, αν και δεν είναι αληθές.
Το πραγματικά σημαντικό, όμως, έρχεται παρακάτω. Η εφημερίδα, εκφράζοντας την άποψή της, είναι ανακουφισμένη που βγήκε ο Τσίπρας, αφού οι αριστεροί μπορούν να εφαρμόσουν καλύτερα τα μνημόνια από ότι οι «δεξιοί».
Ο λόγος είναι ότι ο Τσίπρας ελέγχει τα συνδικάτα και τις ενώσεις, οι οποίες δεν θα αντιδράσουν στην φοροκαταιγίδα και την αποδόμηση της Ελληνικής Οικονομίας.
Κοινώς, υπάρχει η αποκάλυψη ότι οι πάσης φύσεως συνδικαλισταράδες και εργατοπατέρες της αριστεράς, είναι εχθροί και των εργαζομένων και των ανέργων. Αντιδρούσαν από κομματική ιδιοτέλεια, ενώ τώρα που ήρθε το μνημόνιο της αριστεράς θα κάνουν «τουμπεκί ψιλοκομμένο» για να περάσουν τα μέτρα.
xryshaygh.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails