Wednesday, September 9, 2015

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!



Ο Ιωάννης Καραθανάσης, απαντά στον πρώην πρωθυπουργό Με μία λακωνική, αλλά ιδιαίτερα αιχμηρή επιστολή, ο Ιωάννης Καραθανάσης, γιος του Χριστόδουλου Καραθανάση, που έπεσε υπέρ πατρίδος, την αποφράδα νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996, υπερασπιζόμενος την πατρίδα, ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε για τα θαλάσσια σύνορα μας.

Η επιστολή:

"Με έκπληξη άκουσα τον πρώην Πρωθυπουργό και υποψήφιο ξανά για την πρωθυπουργία της χώρας μας, Αλέξη Τσίπρα, να δηλώνει εμφατικά σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την περασμένη Κυριακή ότι δεν υπάρχουν σύνορα στις θάλασσες. Με όλο το σεβασμό στη θεσμική ιδιότητά του, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα οποία η γειτονική Τουρκία αμφισβητεί συνέχεια και ότι τα σύνορα αυτά τα υπερασπίστηκαν με περηφάνια γενιές Ελλήνων που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν βαρύ φόρο αίματος για να τα υπερασπιστούν. Στο όνομα όλων όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να κρατήσουν τα θαλάσσια σύνορά μας αλώβητα και όσων έταξαν τη ζωή τους στην υπεράσπισή τους, θα περίμενα από τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας μας να ανακαλέσει τη δήλωσή του αυτή. Και αν έχει το σθένος, πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη".

Ιωάννης Χ. Καραθανάσης

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails