Thursday, September 10, 2015

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ - είναι πολιτική απάτη

Θεσσαλονίκη
Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Focus Fm κατά την επίσκεψή της χθες στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο πρόεδρος του και ένα πρόθυμο επιτελείο. Αυτό είναι κάτι, που μου προκαλεί πολύ μεγάλη θλίψη και πολύ μεγάλη απογοήτευση η πραγματικότητα όμως είναι ότι η ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα Μαξίμου που κατεβαίνει στις εκλογές είναι μια πολιτική απάτη» σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ έχει προ πολλού εγκαταλείψει αυτό το κέλυφος που δεν έχει καμία σχέση με τη συλλογικότητά μας».

Η κ. Κωνσταντοπούλου απηύθυνε κάλεσμα στους νέους: «Έχουμε ανάγκη από περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι ότι περισσεύουμε, δεν φτάνουμε. Ειδικά οι νέοι και οι νέες πρέπει να ανασκουμπωθούν γιατί τους έχουμε ανάγκη σ/αυτόν τον αγώνα».

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο η κοινωνία να μην ακολουθήσει τη Λαϊκή Ενότητα τόνισε ότι η Λαϊκή Ενότητα καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του λαού και της κοινωνίας που βγήκε μπροστά στις 5 Ιουλίου, η οποία «είπε ένα βροντερό όχι στους εκβιασμούς και στα μνημόνια, ένα βροντερό όχι στα τελεσίγραφα και διεκδίκησε αξιοπρέπεια και μια αξιοβίωτη ζωή».
Newsroom ΔΟ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails