Monday, September 14, 2015

Θέλουμε τον Σημίτη στην φυλακή

Πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσει η τιμωρία σε αυτή την χώρα και πρέπει επιτέλους κάποιοι να ξεκινήσουν να μπαίνουν φυλακή και να δεσμεύεται η περιουσία τους. Έτσι λοιπόν δεν πιστεύω κανέναν μόλις δω κάποιον να ξεκινάει καν τα βάζει με αυτό το τιτάνιο πολιτικό απατεώνα τότε μόνο θα μπορέσω να πεισθώ για τις προθέσεις του.


Ακούμε από όλους την παπ@ρολογία ότι και καλά θα πατάξουν την διαφθορά και κανένας από όλους αυτούς όταν διετέλεσαν κυβέρνηση δεν τόλμησε να τα βάλει μαζί τους. Θυμίζουμε ότι ο Εβραίο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης ήταν αυτός που έβαλε την χώρα μας στο ευρώ με την πιο σκανδαλώδη ισοτιμία πειράζοντας τότε το ΑΕΠ και άλλα στοιχεία για να εξυπηρέτηση τα συμφέροντά του και τα συμφέροντα των αφεντικών του.
Θέλω αυτό ο άνθρωπος που είχε υπουργούς που αποδεδειγμένα έχουν κατακλέψει το Ελληνικό δημόσιο αλλά κανένας δικαστικός δεν μπορεί να τους ακουμπήσει να πάει φυλακή. Δεν πιστεύω σε κνένα δικαστικό σε κανένα εισαγγελέα και σε κανένα νόμο γιατί πολύ απλά όλοι τους γλύφουν κατουρημένες ποδιές για να έχουν προνόμια και αξιώματα.
Αν πραγματικά κάποιος θέλει να με πείσει πρέπει να το πει ανοιχτά “Θα βάλω φυλακή τον Σημίτη και θα δεσμεύσω την περιουσία του υπέρ του Ελληνικού δημοσίου” όπως το ζητάμε εμείς ανοιχτά σήμερα.
Μέχρι τότε δεν πιστεύω κανένα γιατί πολύ απλά όλοι θέλετε την κουτάλα. Λοιπόν κουταλοκυνηγοί ακούστε το καλά δεν νομίζω ότι ο λαός θα σας δώσει άλλη ευκαιρία μετά νομίζω ότι η λύση θα είναι το ελικόπτερο.
Αν θέλεις και εσύ φυλακή τον Σημίτη κάνε μια κοινοποίηση να ακουστούμε σε όλη την Ελλάδα.

scoops.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails