Friday, September 18, 2015

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξηγεί στο Bankingnews τι εννοούσε με την έννοια πολιτική ευθύνη και δηλώνει ότι η βρώμικη προπαγάνδα δεν θα περάσει

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξηγεί στο Bankingnews τι εννοούσε με την έννοια πολιτική ευθύνη και δηλώνει ότι η βρώμικη προπαγάνδα δεν θα περάσει
Με αφορμή δήλωση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου που παραποιήθηκε όσον αφορά την έννοια της πολιτικής ευθύνης ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε δήλωση του στο bankingnews.gr επισημαίνει:
"Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι δήλωσα ότι ο δολοφόνος του Φύσσα υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής όπως ψευδώς γράφεται από μερίδα του Τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων. Όπως προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης μου στον Real FM είπα ότι είναι απλός οπαδός.

Σε ότι αφορά την έννοια της πολιτικής ευθύνης, εννοώ ότι επειδή ακριβώς υπήρξε οπαδός και όχι μέλος υπάρχει αυτή η ευθύνη. Αυτό είναι ένα γεγονός, όπως γεγονός ήταν ότι οπαδοί και στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ και της Αριστεράς έχουν προβεί σε εγκλήματα για τα οποία όχι μόνο δεν ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη αλλά πήγαν και μάρτυρες υπερασπίσεως στις δίκες τους. Τους προξενεί εντύπωση η ειλικρίνεια και η έλλειψη πολιτικής δειλίας από την Χρυσή Αυγή, είναι συνηθισμένοι στην πολιτική δειλία.
Εις ότι αφορά την δολοφονία, την καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή και την καταδικάζουμε και τώρα. Πρέπει να αντιληφθεί ο κάθε Έλληνας ότι δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα να αστυνομεύει τους οπαδούς του και να έχει ευθύνη για τις πράξεις τους.  Πολιτικά όμως έχει βαρύτητα αν ο οπαδός ενός κόμματος προβαίνει σε μια καταδικαστέα πράξη.
Να σταματήσει επιτέλους παραμονές εκλογών η προπαγάνδα με την απομόνωση μιας φράσεως που σκοπίμως παραποιείται. Απόδειξη γι΄ αυτό είναι ότι ο συλλογισμός μου στην συνέντευξη  στο Real FM καταλήγει με την φράση: «Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα, να κατηγορείται, γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη».
Η φράση αυτή και μόνη ανατρέπει την βρώμικη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής ότι ανέλαβε την ευθύνη για μια δολοφονία".

www.bankingnews.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails