Monday, September 7, 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!..ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ¨"ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ!!*ΕΙΚΟΝΕΣ(

Εχουν μόλις αποβιβαστεί στη Λέσβο και δεν μοιάζουν με πρόσφυγες, αλλά σαν μια ομάδα φίλων που κάνουν απλώς τις διακοπές τους.
Είναι καλοντυμένοι, ευτυχισμένοι και δείχνουν αισιόδοξοι αυτοί οι νεαροί που έχοντας αποβιβαστεί στη Λέσβο ποζάρουν για μια selfie.

Ενας από τους νεαρούς, μάλιστα, κρατάει ένα selfie stick, ένα ειδικό μπαστούνι για selfies, για να πιάσει καλύτερα τη στιγμή της άφιξης στη Λέσβο, ένα από τα ελληνικά νησιά όπου κάνουν απόβαση δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες τους τελευταίους μήνες.

Οι νεαροί κάνουν μάλιστα και το σήμα της νίκης και μοιάζουν χαρούμενοι που μπόρεσαν να πατήσουν σε ελληνικό έδαφος μετά απο μια αγωνιώδη διάβαση με βάρκα. Στη συνέχεια θα συναντήσουν τους χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στο νησί περιμένοντας να καταγραφούν πριν πάρουν λεωφορεία, πλοία και τρένα που θα τους οδηγήσουν στην Ευρώπη.
Ωστόσο, πίσω από αυτή την ξέγνοιαστη εικόνα κρύβεται μια ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση στο νησί, όπου σημειώνονται σοβαρά επεισόδια με την Ελληνική Αστυνομία, αφού η μετάβαση με πλοία στον Πειραιά έχει διακοπεί. Ο δήμαρχος Λέσβου κάνει απεγνωσμένες εκλήσεις στην ελληνική πολιτεία και παρομοιάζει την κατάσταση σαν μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί.
Στην παρακάτω φωτό, ο 18χρονος Alvand, από το Κομπάνι της Συρίας, παίρνει μια selfie με τους φίλους του περπατώντας σε ράγες σιδηροδρομικού σταθμού. Η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους μετανάστες αναφέρει ότι στην Ελλάδα θα φθάσουν 124.000 πρόσφυγες και μετανάστες το 2015. Πηγή: Express.co

 

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

1 comment:

Anonymous said...

Θα τους απαγορευσουμε τωρα να τραβηξουν μια φωτογραφια; Τι καταπιεση ειναι αυτη προς τους VIP προσφυγες!!! Μαλλον προερχεται απο εσωτερικο κομπλεξ κατωτερωτητας με συνεπεια να εχουμε τετοια αντιδραση.... Ελευθερια εδω και τωρα σε selfi,wi-fi και οτι εχει το ψυγειο προς ολους αυτους...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails