Monday, September 28, 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της ISIS ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.!

-των κ.κ. Ιωάν. Κουντούρη και Ιωάν. Παπαζήση • GreekNewsOnDemand.com
Screen Shot 2015-09-26 at 9.14.30 PM
Στις αρχές του 2015, ο Yousaf al Salafi, ένας άνδρας που πιστεύεται ότι είναι ο πακιστανός διοικητής του Ισλαμικού Κράτους, ομολόγησε κατά τη διάρκεια μερικών ερευνών πως έχει πάρει χρήματα ο ίδιος μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών.

Λίγους μήνες αφού αποκάλυψε ο Αl Salafi ότι τα χρηματα που λάμβανε διοχετεύονταν μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών, ο πρώην διευθυντής Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών του Ομπάμα, κ. ο Michael Flynn, είπε ότι προειδοποίησε την κυβέρνηση Ομπάμα πριν από τρία χρόνια ότι οι ομάδες στη Συρία που χρηματοδοτούντο απο τις ΗΠΑ  ήταν, στην πραγματικότητα, Ισλαμικοί τζιχαντιστές. Τώρα πια, μια ομάδα απο 50 αναλυτές νοημοσύνης που εργάζονται στην Αμερικανική Στρατιωτική Κεντρική Διοικήσεως (CENTCOM), παραπονιούνται ότι οι εκθέσεις που έβγαζαν σχετικά με το Ισλαμικό Κράτος και το συριακό σκέλος της Αλ Κάιντα, τις άλλαζαν λανθασμένα οι ανώτεροι υπαλλήλοι τους. 
 
Στις 22 Ιανουαρίου, οι κατασταλτικές υπηρεσίες στο Πακιστάν ισχυρίστηκαν ότι όχι μόνο συνελήφθη ο Αl Salafi απο αυτές, αλλά και άλλα δύο άτομα κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στην πόλη της Λαχώρης (Lahore).  Μια πηγή εξοικειωμένη με την έρευνα είπε στη γνωστή Αμερικανική εφημερίδα Daily Express ότι, κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Αl Salafi παραδέχτηκε ότι έλαβε χρηματα για να τρέχει την οργάνωση στο Πακιστάν και να «στρατολογεί νέους ανθρώπους για να πολεμήσουν στη Συρία.»  Ο Πακιστανο-Σύριος εισήλθε πέρυσι στο Πακιστάν μέσω της Τουρκίας, αλλά είχε προηγουμένως αναφερθεί ότι πέρασε στην Τουρκία μέσω Συρίας, είχε συνελήφθη εκεί, αλλά κατάφερε να διαφύγει και πήγε στο Πακιστάν για να δημιουργήσει ένα παρακλάδι της ISIS σε εκείνη την περιοχή.
 
Η Daily Express παράθεσε πηγές που έλεγαν ότι ο κ. Τζον Κέρι, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, γνωριζε ότι χρηματοδοτουνταν  απο τις Η.Π.Α ο Αl Salafi οπως επισης  και ο επικεφαλής της CENTCOM, ο Στρατηγός Λόιντ Όστιν (Lloyd Austin).Ο Αl Salafi ομολόγησε ότι στρατολογούσε άτομα μαζί με έναν Πακιστανό συνεργό για να τους στείλουν στη Συρία και ότι λάμβανε ο ίδιος περίπου $600 ανά άτομο.
 
Ένα πρόσφατα αποχαρακτηρισμένo απο το 2012 έγγραφο λεει ξεκαθαρα  ότι «οι Σαλαφιστές, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και η AQI [δηλ., Αλ Κάιντα στο Ιράκ]» ειναι  οι μεγάλες δυνάμεις που κινούν την εξέγερση στη Συρία.»  Το έγγραφο αποκάλυψε, επίσης, ότι «η Δύση, οι χώρες του Κόλπου και η Τουρκία υποστηρίζουν την αντιπολίτευση, ενώ η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν υποστηρίζει το εκεί καθεστώς.» Σύμφωνα με το εν λόγῳ αποχαρακτηρισμένο έγγραφο, είχε προειδοποιηθεί το 2012 η κυβέρνηση Ομπάμα ότι οι ισλαμιστες τζιχαντιστές ήθελαν να δημιουργηθεί ένα «πριγκιπάτο σαλαφιστών στην ανατολική Συρία» και ότι η ISI [δηλ., το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ] θα μπορούσε να κηρύξει ένα ισλαμικό κράτος μέσω της ένωσής του με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν  στο Ιράκ και τη Συρία, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει σοβαρό κίνδυνο στην ενοποιηση του Ιράκ και την προστασία του εδάφους του».
 
Τώρα πια, και σύμφωνα με την Daily Beast (που είναι μια άλλη πολύ γνωστή εφημερίδα στην Αμερική), πάνω από 50 αναλυτές νοημοσύνης έχουν υποστηρίξει επισήμως ότι οι εκθέσεις τους σχετικά με Ισλαμικό Κράτος και το παρακλάδι της αλ-Κάιντα στη Συρία είχαν αλλοιωθεί από ανώτερους υπαλλήλους. Υπάρχει πια ανοικτή έρευνα σχετικά με τη φερόμενη χειραγώγηση των πληροφοριών αυτών.
Λίγους μήνες πριν, σύμφωνα με γραπτή καταγγελία δύο ανώτερων αναλυτών της CENTCOM, που κατέθεσαν οι ίδιοι στον Γενικό Επιθεωρητή του υπ. Άμυνας των ΗΠΑ, ισχυρίστηκαν ότι οι εν λόγῳ εκθέσεις περιέγραψαν τις τρομοκρατικές ομάδες ως ασθενέστερες από ό, τι πιστεύεται ότι είναι. Οι αναλυτές αυτοί είπαν πως οι εκθέσεις, μερικές για τις οποίες ενημερώθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κ. Ομπάμα, είχαν αλλοιωθεί από ανώτερους υπαλλήλους της CENTCOM για να βεβαιωθούν αυτοί ότι είναι σύμφωνες με την πολιτική γραμμή της Προεδρικής Διοίκησης ότι κερδίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τον αγώνα κατά του ισλαμικού κράτους καθώς και ενος παρακλαδιού της Αλ Κάιντα στη Συρία, που ονομάζεται al-Nusra. Στηρίχθηκε μαλιστα η γραπτή καταγγελία αυτή από 50 άλλους αναλυτές νοημοσύνης.
 
Τους τελευταίους μήνες, προσπάθησαν μέλη της κυβέρνησης Ομπάμα να πείσουν το κοινό ότι η καταπολέμηση  της ISIS μπορεί σύντομα να τελειώσει. Σύμφωνά με τον John Allen (Τζών Άλεν), τον συνταξιούχο Στρατηγό Πεζοναυτών επιφορτισμένο με το συντονισμό της εκστρατείας κατα του Ισλαμικού Κράτους δήλωσε τον περασμένο Ιούλιο ότι «χάνει τον πόλεμο αυτό η ISIS». Το ακόλουθο άρθρο το έγραψε η κα. Gabriela Motroc στις 16 Σεπτ. 2015 στην εφημερίδα Australian National Review. 
 
Πηγή: http://www.australiannationalreview.com/isis-leader-admits-funded#sthash2hGhcW6F.dpuf
Περαν των ηδη καταγεγραμμενων στοιχειων «Ο Πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ, λέει οτι ο ηγέτης της τρομοκρατικής ομάδας ISIL, Ibrahim Samarrai ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, εργάζεται για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) και υποστηρίζεται οικονομικά από δυτικές μυστικές υπηρεσίες.
Screen Shot 2015-09-26 at 9.15.33 PM

Ο ηγέτης της Τσετσενίας κάλεσε τον Samarrai να ομολογήσει τη διάπραξη φρικαλεοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της σφαγής των Μουσουλμάνων. «Πρέπει να ομολογήσω ανοιχτά ότι σκοτώνει τους αδελφούς του στην πίστη, να ζητήσει συγγνώμη από τους ομοθρήσκους του και να διαλύσει τη συμμορία του» είπε ο ίδιος.

Σημειώνεται περαιτέρω ότι οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες έχουν υποστηρίξει τους τρομοκράτες με κάθε δυνατό μέσο. Προειδοποίησε επίσης τους Τσετσένους, οι οποίοι εχουν ενταχθεί στην ISIL ότι δεν θα επιτραπεί να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Οι τρομοκράτες του ISIL ελέγχουν σήμερα εκτάσεις γης σε ολόκληρη τη Συρία και το Ιράκ. Έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλημάτα στις περιοχές που έχουν καταλάβει, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών εκτελέσεων και του αποκεφαλισμού των ανθρώπων. 
Μια έκθεση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η οποία δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο, λέει πως 12.000 μαχητές από 81 εθνικότητες έχουν ενωθεί με τους τρομοκράτες ISIL στο Ιράκ και τη Συρία.
       
Συμφωνα με τον γνωστο πρωην εργαζομενο στην CIA  Εντουαρντ Σνοουντεν που αποκαλυψε στον τυπο πολλα απορρητα εγγραφα, ο ηγέτης του ISIS Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι δεν είναι καν μουσουλμάνος, αλλά ένας εβραίος ηθοποιός που ονομάζεται Έλιοτ Σάιμον και έχει εκπαιδευτεί από τη Μοσάντ και τη CIA για να κατασκευάσει έναν βολικό εχθρό. Αλλωστε ειναι γνωστη η δηλωση αυτου του τερατος οτι ο θεος δεν του εδωσε εντολη να επιτεθει εναντιον του Ισραηλ και αυτη του η δηλωση τα λεει ολα.
Αποκαλεσαμε τερας τον Αμπου Μπακρ διοτι αυτα που συμβαινουν σημερα στις περιοχες που καταλαμβανουν δεν εχουν προηγουμενο σε φρικαλεοτητα στην παγκοσμια ιστορια. Μολις λοιπον καταλαβουν μια πολη η ενα χωριο αμεσως συγκεντρωνουν τις γυναικες και τα μικρα κοριτσια και τα χρησιμοποιουν για να προσελκυσουν νεους μαχητες και αφου ικανοποιησουν τις σεξουαλικες τους ορεξεις τις πουλανε ως ερωτικες σκλαβες ειτε ειναι γυναικες ειτε ειναι μικρα κοριτσια και εαν θελει ο αγοραστης τις χρησιμοποιει για εμποριο οργανων.Δεν τα χωραει ο ανθρωπινος νους αυτα που συμμβαινουν στα μερη που καταλαμβανουν αυτα τα τερατα και ευτυχως υπαρχει φωτογραφικο υλικο και μαρτυριες ξενων μεσων ενημερωσεως διοτι τα ελληνικα σιγουν επι του θεματος αυτου. 
Screen Shot 2015-09-26 at 9.16.34 PM
Ενα εκ των δημοσιευματων που μας δικαιωνουν ειναι το ακολουθο «Πριν να βιάσει ένα κορίτσι 12 ετών, ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους παίρνει το χρόνο του για να της εξηγήσει ότι θα έκανε κάτι, το οποίο δεν αποτελεί αμαρτία. Αφού το κορίτσι ασπάζεται διαφορετική θρησκεία από τον ισλαμισμό, το Κοράνι όχι μόνο του επιτρέπει για να την κακοποιήσει, αλλά το εγκρίνει και το ενθαρρύνει», κάπως έτσι ξεκινάει το συγκλονιστικό ρεπορτάζ της δημοσιογράφου των New York Times, Ρουκμίνι Καλιμάκι, η οποία περιγράφει τις μαρτυρικές στιγμές που βιώνουν γυναίκες και παιδιά στα χέρια των αιμοδιψών τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους.
       
Όπως εξηγεί η εν λογω αμερικανική εφημερίδα, ο συστηματικός βιασμός των γυναικών και των κοριτσιών της κοινότητας των Γεζίντι έχει μετατραπεί σε βασικό στοιχείο της οργάνωσης και της «εξτρεμιστικής θεολογίας του Ισλαμικού Κράτους».
Την ίδια ώρα, το εμπόριο γυναικών αποτελεί μόνιμη δραστηριότητα της οργάνωσης, με τα θύματα να πωλούνται, να βιάζονται, να κακοποιούνται και να πωλούνται εκ νέου σε άλλους μαχητές του ΙΚ.
Screen Shot 2015-09-26 at 9.17.50 PM
Ο Οσμάν Χασάν Αλί, επιχειρηματίας από την κοινότητα Γεζίντι που παρίστανε τον επίδοξο αγοραστή κατάφερε να απελευθερώσει πολλές γυναίκες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Τη λίστα με τις τιμές στα σκλαβοπάζαρα των τζιχαντιστών επιβεβαίωσε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έπειτα από περίπου έναν χρόνο που έχει κυκλοφορήσει. 
Ο συγκεκριμένος κατάλογος, ο οποίος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το…
2014, προσφέρεται στους μαχητές, αλλά και σε άνδρες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν κυρίως σκλάβες του σεξ αλλά και παιδιά.
Ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, η εντεταλμένη του ΟΗΕ για ζητήματα σεξουαλικής βίας Ζαϊνάμπ Μπανγκούρα, αφού επισκέφθηκε το Ιράκ αλλά και τη Συρία, κατήγγειλε πως πολλά έφηβα κορίτσια που απάγονται από μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου πωλούνται στα σκλαβοπάζαρα «όσο ένα πακέτο τσιγάρα». Η λίστα δείχνει ότι τα παιδιά ηλικίας από 1 έως 9 ετών πωλούνται στην τιμή των 165 δολαρίων, τα έφηβα κορίτσια στα 124 δολάρια και οι γυναίκες άνω των 20 σε χαμηλότερη τιμή. Μια γυναίκα 40 ετών πωλείται στα 41 δολάρια.
Screen Shot 2015-09-26 at 9.18.45 PM
Ειναι ανατριχιαστικα οσα συμβαινουν σε καθε περιοχη που καταλαμβανουν αυτα τα τερατα και κανεις εκ των μεγαλων δυναμεων δεν κανει τιποτα για να τα σταματησει και τα λεμε αυτα διοτι εκ της αδρανείας του Ο.Η.Ε και ολων των κρατων αυτο το χαλιφατο του εγκληματος καθημερινα μεγαλωνει απο τα εσοδα του πετρελαιου εκ των πηγων που κατεχει αλλα και εκ των πωλησεων ανθρωπων. Το δε χειροτερο ολων ειναι οτι καποιες χιλιαδες  τετοια τερατα βρισκονται ηδη στην χωρα μας ετοιμα να αναλαβουν δραση με το συνθημα ή θα προσκυνατε τον αλλαχ ή θα πεθανετε…
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails