Thursday, September 17, 2015

Σαλόμ Σαγιανίμ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ....ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 900 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΉ TOY ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΜΈΓΑΡΟ



Πηγή http://attikanea.blogspot.gr/2015/05/blog-post_759.html

Η πρεσβεία του Ισραήλ γιόρτασε την 67η Ημέρα της Ανεξαρτησίας της χώρας. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Ιωάννης Δραγασάκης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας, οι βουλευτές Νίκος Δένδιας,
Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Νότης Μηταράκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Κώστας Καραγκούνης, Ιωάννης Πλακιωτάκης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, οι πρώην υπουργοί Γεράσιμος Αρσένης και Λούκα Κατσέλη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο Πρόεδρος της Energean, Ματθαίος Ρήγας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), Δημήτρης Παπακώστας, ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος, ο επιχειρηματίας Χάρης Σαχίνης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρόεδρος του Μεγάρου, Ιωάννης Μάνος, ο σκηνοθέτης Βασίλης Λουλές, ο συνθέτης, Μίνως Μάτσας, ο Ραββίνος Αθηνών, Σοφολογιότατος Γκάμπριελ Νεγκρίν, ο πρόεδρος Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣ), Μωυσής Κωνσταντίνης, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δαυίδ Σαλτιέλ, πολλοί πρεσβευτές, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι της Ελληνικής Εκκλησίας, δημοσιογράφοι και φίλοι του Ισραήλ.
«Προσβλέπουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σύγκλιση του ανώτατου συμβουλίου συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών εντός του 2015, το οποίο θα λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη για την περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων», δήλωσε ο κ. Δραγασάκης, σε μία προσπάθεια να επουλωθούν πληγές του παρελθόντος από τις απόψεις μεγάλου μέρους στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το κράτος του Ισραήλ και τη στάση που επιφυλάσσει στο παλαιστινιακό ζήτημα.
Την ίδια ώρα, ο υπουργός Αμύνης, Πάνος Καμμένος, δήλωσε πως «σε στρατιωτικό επίπεδο ήδη από σήμερα και μέχρι και την Τρίτη διεξάγεται κοινή αεροπορική άσκηση (με το Ισραήλ) που έχει ιδιαίτερη σημασία».

ΔΕΛΤΙΟ 11

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails