Wednesday, September 23, 2015

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΡΘΡΟ....Και όμως... Η εξέγερση των ισλαμοφασιστών πλησιάζει επικίνδυνα


Είναι φανερό, πως όταν φτάσει η αποφράδα ώρα της ανεξέλεγκτης έκρηξης, δε θα υπάρχουν αφελείς που δεν κατάλαβαν, ούτε λογιστάδες που νοιάζονταν μόνο για τα κοινοτικά κονδύλια, ούτε ανόητοι λεξιπλάστες και δικαστές που ενοχλούνταν τα τρυφερά τους αυτάκια στο άκουσμα της λέξης «λαθρομετανάστες»…




Του Κ. Κυριακόπουλου 

Αυτή την αποφράδα ώρα, θα υπάρχουν μόνο συνένοχοι σε μια κορυφαία εθνική τραγωδία, και οι πρωταγωνιστές αυτής της συνενοχής, μόνο με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας θα πρέπει να δικαστούν. Τελεία και παύλα.

Το λαθρομεταναστευτικό μπαίνει στην τελική και όπως όλα δείχνουν στην πιο επικίνδυνη φάση του. Ωστόσο, το ελληνικό πολιτικό σύστημα, όχι μονάχα δεν συναισθάνεται την πραγματική διάσταση του προβλήματος, αλλά δείχνει αποφασισμένο να λειτουργήσει ως καταλύτης που θα διευκολύνει επερχόμενες κορυφαίες εθνικές τραγωδίες…

Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, έχουν καταστεί θέατρο εκτεταμένου και ενορχηστρωμένου εποικισμού από φανατικούς ισλαμιστές, των οποίων ο αριθμός έχει ξεπεράσει μέχρι και δέκα φορές την κρίσιμη μάζα που θα μπορούσε να αντέξει η εθνικά ευαίσθητη νησιωτική μεθόριος.


Πρόσφατα ανησυχητικά δημοσιεύματα ανεβάζουν τον αριθμό των παρκαρισμένων ισλαμιστών στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας, σε περίπου τέσσερα εκατομμύρια, που προετοιμάζουν την οργανωμένη μαζική τους εισβολή στη χώρα, σε μια πρωτοφανή επιχείρηση κατάλυσης των εθνικών μας συνόρων.

Οι περιορισμοί που υψώνουν οι εθνικές κυβερνήσεις της Ευρώπης, αναμένεται να κλιμακώσουν εκδηλώσεις αντίδρασης στους κύκλους των φανατικών ισλαμιστών, και το πώς θα αντιδράσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες εγκλωβισμένοι στις Ελληνικές πόλεις και στα νησιά, με την έλευση του χειμώνα, παραμένει ο αστάθμητος παράγοντας, ικανός να τροφοδοτήσει ντόμινο ακραίων και απρόβλεπτων εξελίξεων.

Μπροστά σ αυτή την πραγματικά επικίνδυνη εξέλιξη, το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα δείχνει απρόθυμο όσο και ανίκανο να διαχειριστεί με υπευθυνότητα και εθνική ανησυχία την εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται.

Για την πολιτική ηγεσία του τόπου, το όλο ζήτημα εξαντλείται στη λογιστική του διάσταση, αφού η εξασφάλιση κάποιων κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρείται επαρκές αντιστάθμισμα, μέσα από το οποίο εξαργυρώνεται η σιωπή και η ανοχή στον ισλαμικό εφιάλτη…

Ενώ οι «προοδευτικές και αριστερές» δυνάμεις, περιορίζονται στο να καταγγέλλουν τις δολοφονικές ιμπεριαλιστικές επιδρομές, και να αναδεικνύουν την «ανθρωπιστική» διάσταση της «προσφυγιάς».

Πρόκειται για δύο διαφορετικές λογικές που υποβαθμίζουν το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα σε πρόβλημα διαχείρισης πληθυσμών, ενώ η τραγική ομοιότητα και των δυο αντιλήψεων, είναι:

  • Η συστηματική υποβάθμιση της εθνικής διάστασης του προβλήματος...
  • Η συστηματική αποσιώπηση του γεγονότος πως οι δρομολογούμενες εξελίξεις το αναδεικνύουν σε υπ αριθμόν ένα πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, και…
  • Η επικίνδυνη πρακτική σύμφωνα με την οποία - και με άλλοθι τις κατασκευασμένες αντιρατσιστικές κορώνες - συντηρείται και διαχέεται μια επικίνδυνη λογική εθνομηδενισμού, της οποίας το τίμημα σύντομα θα αποδειχτεί πως ισοδυναμεί με εφιάλτη.
Η Ουγγαρία μέσω της αυστηροποίησης των κανόνων υποδοχής, και με την ποινικοποίηση της παραβίασης των εθνικών της συνόρων, έδειξε το δρόμο που όφειλε πρώτη απ όλους ν ακολουθήσει η Ελλάδαγια την αποτελεσματικότερη διαχείριση του προβλήματος. Και όμως…

Το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικό, προτιμά να αναμασά την «ακροδεξιά» ταυτότητα της Ουγγρικής κυβέρνησης, παρά να συναισθανθεί πως απέναντι σε ζητήματα εθνικής ασφάλειας και οργανωμένης εισβολής, δεν υπάρχουν ταυτότητες στους διαχειριστές αλλά αυτονόητες εθνικές και συνταγματικές υποχρεώσεις, που η τήρησή τους συνιστά στάση εθνική, ενώ η παραβίαση και η ολιγωρία απέναντι σ αυτές, συνιστά στάση που αγγίζει τα όρια και ενίοτε ταυτίζεται με την εθνική προδοσία.

Η θλιβερή γιαγιά που καυχιέται για την υλοποίηση των ευρωπαϊκών προβλέψεων μέσα στο "ουμανιστικό" της παραλήρημα, θα έπρεπε κανονικά να ελέγχεται σήμερα για τον εθνικά επικίνδυνο ρόλο που διαδραμάτισε κατά τη διάρκεια της προκλητικής της θητείας.

Από την άλλη, οι αθλιότητες περί δήθεν «προοδευτικού ουμανισμού» πρέπει να σταματήσουν άμεσα, διότι είναι ψεύτικες και υποκριτικές. Αρκεί να θυμίσουμε πως οι ίδιες αυτές αθλιότητες που ακούγονται σήμερα με πρόσχημα το δράμα της Συρίας, είναι αυτές που ακούγονταν ήδη από τη δεκαετία του ’90, όταν οι λαθρομετανάστες εκείνης της περιόδου, δεν ήταν «πρόσφυγες» από εμπόλεμες χώρες, αλλά πλιατσικολόγοι και πουτανίτσες από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες που κατέρρεαν βελούδινα, στα ερείπια του ίδιου τους του εαυτού.

Τώρα ανθρωπισμός λοιπόν… Αλλά και τότε ανθρωπισμός βρε αγύρτες της πολιτικής υποκρισίας;

Δεκάρα τσακιστή δε δίνετε για τη Συρία, γι αυτό και δεν αναδεικνύετε τις ηρωικές φιγούρες της που δίνουν τη μάχη της εθνικής αξιοπρέπειας με τ όπλο στο χέρι. Αναδεικνύετε με χολυγουντιανό ρετούς, το "ανθρώπινο δράμα" λιποτακτών, φυγόστρατων και λακέδων που συμμάχησαν σαν γερο-λαδάδες με τους εχθρούς της πατρίδας τους, και σήμερα ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Λυπάμαι αλλά πρέπει να το πούμε καθαρά. Το φυτίλι της λαθρομεταναστευτικής έκρηξης με πρωταγωνιστές τους φανατικούς ισλαμιστές, έχει ήδη ανάψει, και η έκρηξή του θα βάλει τον τόπο σε απρόβλεπτες εθνικές περιπέτειες αν δεν παρθούν μέτρα τώρα… άμεσα… και μακριά από ψευτοουμανιστικά και ψευτοδιεθνιστικά ιδεολογήματα.

Είναι φανερό πως όταν φτάσει η αποφράδα ώρα της ανεξέλεγκτης έκρηξης, δε θα υπάρχουν αφελείς που δεν κατάλαβαν, ούτε λογιστάδες που νοιάζονταν μόνο για τα κοινοτικά κονδύλια, ούτε ανόητοι λεξιπλάστες και δικαστές που ενοχλούνταν τα τρυφερά τους αυτάκια στο άκουσμα της λέξης «λαθρομετανάστες»…

Ούτε βεβαίως «προοδευτικοί και δημοκράτες» που – τι να έκαναν οι άνθρωποι; Δεν απεμπόλησαν την «ευαισθησία και τον ουμανισμό» τους.

Αυτή την αποφράδα ώρα, θα υπάρχουν μόνο συνένοχοι σε μια κορυφαία εθνική τραγωδία, και οι πρωταγωνιστές αυτής της συνενοχής, μόνο με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας θα πρέπει να δικαστούν. Τελεία και παύλα.

Πηγή "Ελληνικό Φόρουμ"

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails