Sunday, September 6, 2015

Κουτοπονηριές του Δημάρχου Λέσβου: Δεν θα στήσω κάλπες για να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή ο κόσμος !!

Κουτοπονηριές του Δημάρχου Λέσβου: Δεν θα στήσω κάλπες για να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή ο κόσμος
Το ότι έχει έρθει σε δεινή θέση το πολιτικό σύστημα με την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά είναι ευκόλως αντιληπτό. Ακόμα πιο δεινή η θέση των μαρξιστών «πατριωτών» των ΑΝΕΛ, οι οποίοι θα... αυγατίσουν τα ποσοστά τους στα νησιά, με την καταστροφή από τους λαθρομετανάστες και τις ψεύτικες ελπίδες που πωλούσαν για δήθεν διατήρηση του ευνοϊκού καθεστώτος για τον ΦΠΑ.

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, θα μπορούσε να πει κανείς σχολιάζοντας τα λεγόμενα του, προερχόμενου από τους ΑΝΕΛ, δημάρχου Λέσβου, ο οποίος απειλεί ακόμα και με επιβολή μνημονιακής – λαθρολάγνας χούντας, προκειμένου να αποφύγει την συντριβή του πολιτικού συστήματος από τους Έλληνες.
Δείτε την δήλωσή του: «Καλούμε λοιπόν το λαό της Λέσβου, να μη συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές και δηλώνουμε ξεκάθαρα την πρόθεση μας να μην στηθούν κάλπες, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Δυστυχώς, επειδή oi απεγνωσμένες φωνές μας, δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα παραπάνω, σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεση λύση»
Να μην ψηφίσουν οι Λέσβιοι, λοιπόν, γιατί μάλλον οι δημοσκοπήσεις από τα νησιά έχουν δείξει ότι η κλεπτοκρατία θα ηττηθεί ηχηρά εκεί. Ενώ αν με την όλη κατάσταση φαινόταν ότι θα επικρατήσουν οι ΑΝΕΛ ή ο Σύριζα, τότε ο Δήμαρχος θα μιλήσε για «ανάγκη δημοκρατίας» και θα καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει κατά συνείδηση.
Τα παραπάνω βεβαιώνονται από την θερμή υποδοχή που επιφυλλάσσουν οι κάτοικοι της Λέσβου στους Συναγωνιστές του νησιού κατά τη διάρκεια των συνεχών ενημερωτικών εξορμήσεων που αυτοί κάνουν.
Επειδή, βεβαίως, δεν είναι μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του δημάρχου το να αποφασίσει αν θα στηθούν κάλπες ή όχι, θα τρίβουν τα μάτια τους οι καθεστωτικοί την Κυριακή των εκλογών, με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

1 comment:

Anonymous said...

Ολο το πολιτικο συστημα ειναι διαβρωμενο,ανωτερο-κατωτερο,με συγκοινωνουντα δοχεια την διαπλοκη,τις υποτιθεμενες πολιτικες ιντρικες,την διατηρηση,η την υφαρπαγη οποιασδηποτε θεσεως. Ολα εξαρτωται απο αυτο το ανωριμο και πολυπαθες πληθως-ατομων,που βρισκεται απο κατω,που πεισματικα δεν θελει να ωριμασει για να παραδεχτει-κατανοησει σε πρωτη φαση της θεσης που πρεπει επιτελους να παρει,για τον εαυτο του και για το μελλον των στναθρωπων του γενικα....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails