Tuesday, January 19, 2016

Κρήτη: Βούλγαροι βίασαν 18χρονη ΑμΕΑ και την πέταξαν στο δρόμο!

Την έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητό τους, την μετέφεραν έξω από την Σητεία και την κακοποίησαν - Κατόπιν την παράτησαν στην ερημιά - Η κοπέλα κατάφερε να τους καταγγείλει και συνελήφθησαν 
Δεν έχει προηγούμενο η απανθρωπιά δυο νεαρών από τη Βουλγαρία, που χόρτασαν τις σεξουαλικές τους ορμές σε μια νεαρή κοπέλα με ειδικές ανάγκες την οποία βίασαν έξω από τη Σητεία και στη συνέχεια την πέταξαν σαν άδειο σακί στο δρόμο, εγκαταλείποντάς την αβοήθητη!

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 27 και 34 χρόνων γνώριζαν από καιρό την 18χρονη γυναίκα,  καθώς είχαν εργαστεί στο σπίτι της οικογένειάς της. Φαίνεται, όμως, ότι την θεώρησαν ιδανικό θύμα για όσα σκόπευαν να κάνουν και, την περασμένη Παρασκευή, την εξανάγκασαν με τη βία να μπει στο αυτοκίνητό τους με το οποίο την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία έξω από την πόλη. Αφού ικανοποίησαν τις ορμές τους πάνω της, την έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο και την εγκατέλειψαν στο 2ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Σητείας– Ιεράπετρας!
Η 18χρονη κατάφερε να επιστρέψει στην Σητεία και πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε όσα υπέστη από τους νεαρούς Βούλγαρους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα και ο βιασμός επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην 18χρονη. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου τους άσκησε δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ΑμΕΑ και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

1 comment:

Anonymous said...

http://attikanea.blogspot.gr/2016/01/blog-post_624.html
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails