Friday, January 15, 2016

Wikileaks: Gay Ελληνες πολιτικοι & ναρκομανεις γονοι, σε Αρχεια της CIA!

Γιατί το βγάζουν τώρα τα Γερμανά; Όχι μόνο ως «αντίποινα» στην λίστα Χριστοφοράκου… Αλλά και για άλλη μία φημολογία σχετικά με βίντεο που αφορά άλλον θεσμικό παράγοντα σε θερμές περιπτύξεις. Του ιδίου φύλου που φέρεται να γυρίστηκε σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών.
Είναι ενδεικτικό ότι η διαρροή στην ιστοσελίδα δεν κάνει λόγο καθόλου για τραπεζίτες, παρά μόνο γενικώς για επιχειρηματίες.

Ντοκουμέντα-σοκ για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα Αρχεία της CIA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το φοβερό Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.
Ανάμεσα στα… ντοκουμέντα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που όταν δημοσιευθεί θα προκαλέσει σάλο. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζονται κορυφαία πολιτικά στελέχη του τόπου να συνομιλούν με τους άνδρες ερωτικούς τους συντρόφους (!), ενώ έχει καταγραφεί η ζωή τους, από την παιδική τους ηλικία ως σήμερα.
Συγκλονιστικά ντοκουμέντα, σύμφωνα με την Γερμανική ιστοσελίδα, υπάρχουν και για τις ζωές κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών στις οποίες γίνεται εκτενής αναφορά.
Εκείνοι που συνέταξαν τις σχετικές εκθέσεις, σημείωναν με καυστικές λεπτομέρειες εκτός από τις προσωπικές στιγμές των “θυμάτων” τους ακόμη και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Έκθεση που κάνει λόγο για την “κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, στο χώρο της ψυχαγωγίας, δύο γόνων -ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες, πάσης φύσεως. Για τους δύο γόνους υπάρχει ειδική σημείωση που κάνει λόγο για εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες!
Από τον Καλάνμος το ρεπορτάζ.
Ευχόμαστε να βγουν σύντομα όλα στην φόρα για να μην εκβιάζεται κανένας για τις προσωπικές του επιλογές. Ίσως τότε μιλήσουν οι εκβιαζόμενοι για τα πραγματικά καθάρματα της λίστας Χριστοφοράκου, που είναι έρμαια σε Γερμανούς και Τούρκους.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails