Wednesday, January 27, 2016

Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό!


NewBabyVaccineART
Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό!
Κανείς δεν θα σας πει ότι η σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και τουαυτισμού είναι αποδεδειγμένη… εδώ και πολλά χρόνια. Όλες οι έρευνες που έχουν αποδείξει την σχέση μεταξύ του αυτισμού και των εμβολίων…κουκουλώνονται από την ελίτ και τους “επιστήμονες” που τα παίρνουν χοντρά για να πουλάνε εμβόλια στα παιδιά σας.

Οι κυβερνήσεις διστάζουν να πουν την αλήθεια στους γονείς…; θα ρωτούσαν αρκετοί γονείς. Όχι! Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν τι συμβαίνει αλλά δεν θα πουν την αλήθεια… και αυτοί είναι μέσα στο κόλπο ή είναι τόσο βολεμένοι και ανήθικοι για να πουν την αλήθεια. Η σχέση μεταξύ των εμβολίων και του αυτισμού, είναι πραγματικότητα και όχι μια ιστορία για άγριους. Δείτε την γραφική και την αναλογία από την στιγμή που άρχισαν να εμβολιάζουν τα παιδάκια.
autisme-tabel
Θα μου πείτε οι δημοσιογράφοι τι ρόλο βαράνε; Γιατί δεν έρχονται με τα αποδεικτικά στοιχεία; γιατί δεν έρχονται με μια επιστημονική έρευνα με την αποκαλυπτική προσέγγιση των αριθμών των θυμάτων από εμβολιασμούς που να ταρακουνούσε ώστε να κάνει τις κυβερνήσεις να ακούσουν;
Οι δημοσιογράφοι και οι συντάκτες των άρθρων κάνουν την δουλειά τους: «Οι δημοσιογράφοι, κάνουν πολύ σωστά την δουλειά τους!» θα έλεγα καλύτερα…Προφανώς και οι δημοσιογράφοι εξαγοράζονται ή απολύονται ή παραιτούνται την στιγμή που αρχίζουν την έρευνα για την σχέση των εμβολιασμών και του αυτισμού. Ίσως αν υπάρχει λίγη ανθρωπιά μέσα σε μερικούς αρχίσουν και γράφουν άρθρα, με την ελπίδα ότι και άλλοι δημοσιογράφοι θα ακολουθήσουν να γράφουν την αλήθεια!
Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά για την μεγάλη «επιδημία» αυτισμού των παιδιών.
Τα στοιχεία από τις τις ΗΠΑ (δεν γνωρίζω αν είναι αληθινά στοιχεία) μας δείχνουν πολύ ανησυχητικά νούμερα… και είναι νούμερα από την ιστοσελίδα του CDC (Κέντρο για τον έλεγχο Νόσων) που αναφέρουν ότι ένα από τα 68 παιδιά που γεννιούνται σήμερα θα έχουν μια μορφή αυτισμού…
Μια άλλη μελέτη από το 2011 έδειξε ότι 1/38 παιδιά έχουν αυτισμό, αν συγκρίνουμε με τα στοιχεία από τις ΗΠΑ τότε πρέπει να βρίσκεται γύρω στο 1/50.
Ένα άλλο ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια, τα παιδιά με αυτισμό έχουν υπερδιπλασιαστεί…
Στο Βέλγιο, τα στοιχεία για τις περιπτώσεις αυτισμού είναι περίπου 1/ 100. Τρεις με τέσσερις φορές περισσότερα αγόρια παρά κορίτσια έχουν αυτισμό, έτσι ώστε το ποσοστό αυτισμού μεταξύ των αγοριών είναι περίπου διπλάσιο.
Οι γονείς που το παιδί τους ήταν προηγουμένως υγιή, και μετά τον εμβολιασμό βλέπουν το παιδί τους να μην αναπτύσσεται και ξαφνικά να το βλέπουν να μην μιλάει και να μην ενδιαφέρεται για τον εξωτερικό του κόσμο… σε μεγαλύτερη ηλικία βλέπουν ότι χάνει την κοινωνική του συμπεριφορά. Και αυτό συμβαίνει συχνά αμέσως μετά τον εμβολιασμό.
Στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί σίγουρα θα βλέπουν περισσότερα παιδιά που πάσχουν από αυτισμό σε σχέση με πριν από 30 χρόνια.
Ή όπως αναφέρει η Δρ Νατάσα Campbell-McBride, νευρολόγος, στο βιβλίο της ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: «Κάποιοι κατηγορούν την αύξηση των ποσοστών αυτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΣΗΜΕΡΑ 1/150-) στην καλύτερη διάγνωση. Αλλά πριν από 15 χρόνια οι Βρετανοί γιατροί θα έχουν κάνει λάθος στην αναλογία του πρώτου παιδιού με αυτισμό θα ήταν 1/150 ..;!
Ο καθηγητής Luc Montagnier, βραβευμένος με το Νόμπελ ιατρικής, αναφέρει στον πρόλογό του για το βιβλίο της Δρ. Κάμπελ, για την αύξηση του αυτισμού στα μικρά παιδιά «θεαματική και ανησυχητική».
Vaccination in English Gematria Equals: 666
Vaccination in Simple Gematria Equals: 111

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails