Thursday, January 28, 2016

Ν. Φίλης: Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών καταργείται..


fi

εγκύκλιος του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, όπου συμπεριλαμβανόταν και ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών, τάραξε τους πάντες.
Ο κ. Φίλης είπε πως οι εορταστικές εκδηλώσεις για τους Τρεις Ιεράρχες είναι προαιρετικές στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 
Ακόμα είπε πως αυτό το χρόνο στις 30 Ιανουαρίου θα είναι Σάββατο, αυτό είπε για να δικαιολoγήσει τα όσα είπε παραπάνω.

Να θυμίσουμε ότι ο υπουργός Παιδείας ήθελε να καταργήσει τα Θρησκευτικά από τα σχολεία.
Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «τα μεν δημοτικά σχολεία, ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών θα γίνει τις δύο πρώτες ώρες της παραμονής της εορτής, δηλαδή την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, και μετά το πέρας των εκδηλώσεων, όπου αυτές προβλέπονται, σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, θα συνεχιστεί το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων».

2 comments:

Anonymous said...

Η αριστερή σκατοκυλιά ο άθεος και άπατρις καταργεί ότι θετικό μας ενώνει.
Τον νού σας ρεμάλια θα έρθουν και οι εκλογές τότε θα μιλήσουμε.

Anonymous said...

ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ - MEMORANDUM (πατήστε το στο ψαχτήρι σας, θα σας το βγάλει). Υπάρχουν πολλοί που το έχουν διαβάσει και ξέρουν τι τους γίνετε γύρω τους, υπάρχουν άλλοι που το έχουν διαβάσει και λένε ότι αυτά που γράφει δεν θα γίνουν (δύσπιστοι) και υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν αυτό το κείμενο καλά και επίτηδες προσπαθούν να το γελιοποιήσουν, να το μειώσουν και να το παρουσιάσουν ως κάτι ασήμαντο ή ανύπαρκτο. Οι τελευταίοι είναι οι χειρότεροι και πιο επικίνδυνοι άνθρωποι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails