Saturday, January 23, 2016

«Οι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια γιατί ντύνονται προκλητικά»


«Οι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια γιατί ντύνονται προκλητικά»
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του ιμάμη της Κολωνίας για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με τον μουσουλμάνο ιερωμένο, Σάμι Αμπού Γιουσούφ, ευθύνη για τα αλλεπάλληλα κρούσματα σεξουαλικής βίας κατά γυναικών από μετανάστες τόσο στην Κολωνία, όσο και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας, φέρουν οι ίδιες οι γυναίκες, καθώς «ήταν ημίγυμνες».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Ρωσίας «REN TV» ο ιμάμης ισχυρίστηκε ότι «ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά».
«Πρέπει να αντιδράσουμε ανάλογα, αλλά να μην ρίξουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά» τόνισε ο σαλαφιστής Σάμι Αμπού Γιουσούφ.
Υπενθυμίζεται ότι περισσότερες από 500 γυναίκες μέσα και γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας έπεσαν θύματα σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους, πολλοί από τους οποίους συγκαταλέγονται στους αιτούντες άσυλο στη Γερμανία.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails