Tuesday, January 12, 2016

ΤΟ 95% ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ...ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


 
Την αδυναμία των γερμανικών αρχών να συλλάβουν τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται πίσω από τα δραματικά περιστατικά σεξουαλικής βίας, τα οποία σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παραδέχθηκε Γερμανός αστυνομικός μιλώντας στην εφημερίδα Bild.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γερμανός αξιωματικός «ομολόγησε» πως οι αστυνομικές δυνάμεις δε μπορούν να αντιμετωπίσουν το έγκλημα αποτελεσματικά, χωρίς προηγουμένως οι δράστες να έχουν κατηγορηθεί για «ακραία βία», ενώ παραδέχθηκε ότι η σοβαρότητα των περιστατικών «υποβιβάστηκε ή κρατήθηκε μυστική για να διατηρηθούν τα επιθυμητά στατιστικά».
 
Ο αξιωματούχος που αναγράφεται ως Μπερντ Κ. και εργάστηκε επί έξι μήνες στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, καθώς και σε σημεία εισόδου για λαθρομετανάστες στη Βαυαρία, δήλωσε: «Αρχικά, εδώ έρχονταν κυρίως οικογένειες με παιδιά που έμοιαζαν μορφωμένοι και μιλούσαν Αγγλικά. Τώρα, το 95% των προσφύγων είναι μόνοι άνδρες».
 
Όπως είπε, ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, ακόμα και όταν πρόκειται για περιστατικά βίας, καθώς «η γενική εικόνα» που παρουσιάζεται είναι πιο ήπια σε σχέση με την αληθινή διάστασή της. 
 
«Ένας από τους αιτούντες άσυλο ήθελε να κόψει το λαιμό ενός φίλου του. Αλλά η έκθεση από τη σκηνή του εγκλήματος έκανε λόγο μόνο για σοβαρούς τραυματισμούς και όχι για απόπειρα δολοφονίας. Αυτό μοιάζει καλύτερο για τα στατιστικά», εξήγησε ο αστυνομικός, ο οποίος εκτίμησε ότι το ποσοστό εγκλήματος ανάμεσα στους λαθρομετνάστες ξεπερνά κατά πολύ εκείνο της τοπικής εγκληματικότητας.
 
«Τους τελευταίους δύο μήνες, είχα μόνο μία καταγγελία κατά ενός Γερμανού, οι υπόλοιπες των υποθέσεων αφορούσαν σε πρόσφυγες», πρόσθεσε ο Μπερντ Κ.
 
Σχετικά, μάλιστα, με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που σημειώθηκαν στην Κολωνία, δήλωσε ότι ανάλογα επεισόδια είναι ευρέως διαδεδομένα στη Βαυαρία.
 
«Στο σιδηροδρομικό σταθμό, οι γυναίκες παρενοχλούνται σεξουαλικά σε καθημερινή βάση», συμπλήρωσε ο αστυνομικός.
 
Παρ’όλα αυτά, εξήγησε ότι η γερμανική αστυνομία δε μπορεί να συλλάβει τους λαθρομετανάστες ακολουθώντας «εντολές ανωτέρων».
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, ο νόμος που επικρατεί είναι ο παρακάτω: «Ο κανόνας μας είναι, καλύτερα να τους αφήνουμε να φύγουν»!
 
Παραδέχθηκε, βέβαια, πως οι γερμανικές δυνάμεις πρέπει να επιβάλλουν αυστηρότερους ελέγχους, καθώς προέβλεψε πως σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες.
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160112/defencenet/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%89%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.5Adbfje7.dpuf

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails