Sunday, January 24, 2016

Αυτές είναι οι ισλαμιστικές ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα στη Λέσβο- Δείτε τον κατάλογο

Tελείωσε, όπως μας πληροφορούν διάφορα ΜΜΕ, η καταγραφή των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο. Σκοπός των δημοσιευμάτων, να κοπάσει η ανησυχία του κόσμου για την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ, που ήρθε σαν απόηχος των συλλήψεων «εθελοντών» για παρανομίες «περίεργου» περιεχομένου, όπως διευκόλυνση λαθρομεταναστών και παρακολούθηση των κινήσεων του Λιμενικού.

Το αποτέλεσμα των δημοσιευμάτων, όμως, ήταν εντελώς το αντίθετο, αφού διαβάζοντας κανείς τις «πιστοποιημένες» ΜΚΟ αντιλαμβάνεται το μέγεθος της απάτης και κυρίως το μέγεθος του κινδύνου, στον οποίο εκτίθεται ο Ελληνικός Λαός από την δράση αυτών των οργανώσεων.
Ας δώσουμε ένα παράδειγμα, βλέποντας ενδεικτικά καθαρά μερικές μόνο από τις καταγεγραμμένες ΜΚΟ και εστιάζοντας όχι στην κλοπή δημοσίου χρήματος, αλλά στην υποβάθμιση της δημόσιας ασφάλειας:
One Nation: Οργάνωση ισλαμιστών «φιλανθρώπων» της οποίας το κομβόι βομβαρδίστηκε την επομένη της κατάρριψης του ρωσικού su-24 από τα τουρκικά F-16. Συμφώνα με την ρωσική πλευρά το κομβόι μετέφερε οπλισμό στους Τουρκμένους ισλαμιστές.
Είχε γίνει γνωστή όταν υποδεχόταν λαθρομετανάστες στη Λέσβο με τη γνωστή ιαχή: «Αλλάχ Ακμπάρ»
Islamic Relief Worldwide: Ισλαμιστική οργάνωση «φιλανθρώπων», η οποία εδρεύει στην Αγγλία και κατηγορείται για την χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων, σε σημείο μέχρι και η HSBC της Λίστας Λαγκάρντ προχώρησε σε «πάγωμα» των λογαριασμών της.
International Rescue Committee (IRC): «Φιλανθρωπική» οργάνωση που έστησε το κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στην περιοχή της Εφταλούς μεταξύ Μολύβου και Σκάλας Συκαμνιάς στη Λέσβο.
Στις 7 Νοεμβρίου του 2013, η συγκεκριμένη οργάνωση είχε βραβεύσει τον «μέγα φιλάνθρωπο» Τζόρτζ Σόρος, στην ομιλία του ο οποίος αναφέρθηκε στην κρίση στην Συρία. Στην ίδια ημερίδα, τον πρόεδρο της συγκεκριμένης οργανώσεως παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εντολέας της καταστροφής της Σερβίας και συνεπώς δολοφόνος παιδιών, Μπίλ Κλίντον.
Praksis: Το όνομα της εν λόγω οργανώσεως είχε πρωτοαναφερθεί στην αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής για το φυλλάδιο που δίνανε οι τούρκοι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες.
Εκεί η συγκεκριμένη οργάνωση αναγράφεται ως συνεργαζόμενη ΜΚΟ που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες σε λαθρομετανάστες.
Πέραν του κρατικού χρήματος είχε λάβει πακτωλό χρημάτων από τον Σόρος, ώστε να ενοικιαστούν κλίνες σε ξενοδοχεία για να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες.
Η πλήρης λίστα των καταγεγραμμένων οργανώσεων:

- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160124/defencenet/%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9#sthash.aKUir5Sb.dpuf

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails