Thursday, January 21, 2016

Μουσουλμάνος που κηρύττει υπέρ της ISIS ζεί με κρατικά επιδόματα

Διαβάστε πως οι τζιχαντιστές ακουραστα και ανεμπόδιστα κάνουν κηρύγματα μίσους στην Ευρώπη και το απίστευτο λαμβάνουν και κρατικά επιδόματα για να συνεχίσουν να το κάνουν.
Ο Mohammed Shamsuddin αντικατέστησε τον Δήμιο του Ισλαμικού Κράτους ως ο κύριος κήρυκας μίσους σε ριζοσπαστική ομάδα στο Λονδίνο. Λατρεύει τον πρώην δραστήριο υπευθυνο πωλήσεων και νυν νέο πρόσωπο του ISIS και τον θεωρεί ώς υπόδειγμα μουσουλμάνου.

Διαζευγμένος πατέρας πέντε παιδιών ο Shamsuddin, 39 ετών, ζει με κρατικά επιδόματα και ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να δουλέψει γιατί έχει «σύνδρομο χρόνιας κόπωσης».
Παρά την κατάστασή του, δεκάδες βίντεο τον δείχνουν ακούραστα να κηρύττει το μίσους για τους μη μουσουλμάνους.
Η ομάδα του έχει μαγνητοσκοπηθεί να παλεύει με την αστυνομία και να μοιράζουν φυλλάδια σε μια προσπάθεια να προσηλυτίσουν νέους μουσουλμάνους.
Shamsuddin φωνάζει με μανία σε ένα μικρόφωνο με το σάλιο να στάζει στα γένια του, λέγοντας: «Ντέιβιντ Κάμερον θα συλληφθείς για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μουσουλμάνοι»
Πήγε σε πανεπιστήμιο αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές του και ο ίδιος ομολογεί ότι μέντοράς του ήταν ο ιεροκήρυκας Omar Bakri που διέφυγε από την Αγγλία το 2007 και βρίσκεται τώρα σε φυλακή του Λιβάνου για υποστήριξη τρομοκρατίας.
Έχει μαγνητοσκοπηθεί μαζί με τον Abu Haleema να τρώνε φαστ φουντ ενώ γελάνε με ένα βίντεο από εκτέλεση της ISIS όπου τα θύματα πνίγονται..
Ο ιεροκήρυκας Haleema, ένας παλιός φίλος της τζιχάντι Sid, είναι δημοφιλής στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και λέει ότι χρησιμοποιεί ελαιόλαδο και μια ειδική κρέμα για να κάνουν την τεράστια γενειάδα του να δείχνει λαμπερή στην κάμερα.
Ο ίδιος ανεβάζει πολλά βίντεο μίσους και παραδέχεται ότι βοηθά στην πλύση εγκεφάλου δυναμικών τζιχαντιστών.

Ο  μερικώς απασχολούμενος οδηγός λεωφορείου στο Λονδίνο εξήρε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, και πρόσθεσε: «Είναι κάτι προκάλεσαν οι ίδιοι».
Και παρόλο που λέει ότι δεν υποστηρίζει το ISIS, o Haleema παραδέχεται ότι σκοπός των βίντεό του είναι «η ριζοσπαστικοποίηση του λαού» και εάν το ISIS στέλνει το ίδιο μήνυμα τότε αυτό είναι απλά μια τυχαία συμπτωση.
Βελισάριος

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails