Tuesday, January 19, 2016

Ο Πάπας στη συναγωγή της Ρώμης: «Εσείς οι Εβραίοι, είστε τα μεγαλύτερα αδέλφια μας». Κάποιος πρέπει να θυμίσει στον Πάπα, ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό.


Info Post
1/18/2016 11:30:00 π.μ.


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Κύμα πανθρησκειακής προπαγάνδας από τον Πάπα και τον ίδιο τον Ομπάμα τις τελευταίες μέρες. Μην ξεχνάμε ότι ο Αντίχριστος παίζει μέσα στο 2016 τα ρέστα του, με όλα τα τσιράκια του.

Επισκεπτόμενος ο Πάπας την εβραϊκή συναγωγή της Ρώμης, είπε στους Εβραίους:

«Είστε, σε ό,τι αφορά την πίστη, τα μεγαλύτερα αδέλφια μας. Όλοι μας ανήκουμε σε μια και μόνον οικογένεια, την οικογένεια του Θεού, ο οποίος μας συνοδεύει και μας προστατεύει, ως λαό του».

Ο Πάπας όμως ξέχασε, ότι οι Εβραίοι επίσημα βρίζουν τον Χριστό και τον λένε γέννημα πορνείας. Ξέχασε επίσης ότι εμείς δεν πιστεύουμε απλά σε ένα Θεό, αλλά σε Πατέρα, Ιησού αναστημένο και Άγιο Πνεύμα.

Η Παλιά Διαθήκη, για μία ακόμη φορά δρά σαν δούρειος ίππος κατά του Χριστού και της Αλήθειας Του. Οι Χριστιανοί το μόνο κοινό που έχουν με τους Εβραίους, είναι το ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό για να ικανοποιήσουν τις εντολές του Γιαχβέ.

Το παραμύθι ότι έχουμε τον ίδιο Θεό, δεν θα περάσει, παρά το ότι το 381 μ.Χ. εισήχθησαν οι εβραϊκές διδασκαλίες μέσα στον Χριστιανισμό και έγινε μία ανίερη μίξη, από τους προδότες μεγαλοθεολόγους και ψευτοαγίους και δήθεν Χριστιανούς, του Ισπανοεβραίου αυτοκράτορα Θεοδόσιου, κατά την Β΄Οικουμενική Σύνοδο.

Κανένας αληθινός Χριστιανός δεν θα προσκυνήσει τον Γιαχβέ που δεν είναι άλλος από τον Σατανά-Γιαλνταμπαόθ.

Δείτε με τη σειρά τον Πάπα που συμπροσεύχεται με τους Βουδιστές αλλά και την φτηνή, για ηλιθίους, προπαγάνδα που διατάχθηκε να κάνει ακόμη και ο Ομπάμα, τη στιγμή που η δήθεν σκληρή Μέρκελ, διαλύει την γερμανική κοινωνία ρίχνοντας εκατομμύρια μουσουλμάνους μέσα στην Γερμανία.

Όλα τα στρατιωτάκια του Αντιχρίστου βαράνε προσοχές και εκτελούν τις εντολές του αφεντικού τους.

prisonplanet

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails