Thursday, January 14, 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επικεφαλής εβραϊκής κοινότητας: "Κανένα όριο στους λαθρομετανάστες" – (εξαιρείται το Ισραήλ)


Ο επικεφαλής της εβραϊκής κοινότητας στο γερμανικό κρατίδιο της Θουριγγίας προειδοποίησε δημόσια τη Γερμανία να μην θέσει κανένα όριο στον αριθμό των λαθρομεταναστών εισβολέων που εισρέουν στην Ευρώπη, ενώ την ίδια στιγμή  υποστηρίζει το Ισραήλ το οποίο χτίζει τείχη για να τους κρατήσει έξω, τους μαντρώνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και στη συνέχεια τους απελαύνει όλους.



Σύμφωνα με αναφορά του Focus, ο Reinhard Schramm, ο επικεφαλής του συμβουλίου της εβραϊκής κοινότητας στη Θουριγγία "και πάλι προειδοποίησε ενάντια σε τυχόν ανώτατα όρια στον αριθμό των προσφύγων που θα λάβει τη Γερμανία" και ότι "κάθε όριο" σχετικά με τον αριθμό των εισβολέων θα «υπονομεύσει το δικαίωμα του ασύλου».

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γιορτής Χανουκά στην Ερφούρτη, ο Schramm, δήλωσε ότι «το άσυλο είναι δικαίωμα, ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή την καταγωγή, και δεν υπάρχει κανένα όριο σε αυτό».

Πρόσθεσε ότι δεν ανησυχεί για τον ‘αντισημιτισμό’ που εισάγεται μαζί με τη μουσουλμανική πλημμύρα, λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μέσω  "γλωσσικής, ανθρωπιστικής και επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και περαιτέρω ενίσχυσης του διαλόγου μεταξύ μουσουλμάνων και Εβραίων."

Στο Ισραήλ - την χώρα που ο Schramm και το συμβούλιο της κοινότητάς του φανατικά υποστηρίζουν - δεν υπάρχει τέτοια "ανοχή" για τους εισβολείς, και όλοι οι μη Εβραίοι εμποδίζονται από το νόμο να εγκατασταθούν, είτε ως πρόσφυγες είτε ως  μετανάστες.

Όσοι τριτοκοσμικοί καταφέρνουν να περάσουν λαθραία στο Ισραήλ περνώντας τους συνοριακούς φράχτες και τις περιπολίες του στρατού των συνόρων, αμέσως συλλαμβάνονται και τοποθετούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης πριν απελαθούν πίσω στην Ουγκάντα, χωρίς να έχει σημασία ποια πραγματικά είναι η χώρα καταγωγής τους.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο των Times of Israel, ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, το Holot, είναι πλέον πλήρες.

Το στρατόπεδο συγκέντρωσης, το οποίο οι Times of Israelπεριγράφουν ως "κέντρο κράτησης μεταναστών και αιτούντων άσυλο που εισήλθαν παράνομα στο Ισραήλ" τώρα περιέχει πάνω από 3.300 λαθρομετανάστες.

Οι Times of Israel προσθέτουν ότι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Σιλβάν Σαλόμ, ήταν έτοιμος να επεκτείνει το μέγεθος του στρατοπέδου, αλλά, μετά την απόφαση του να «αφήσει την πολιτική ζωή μετά από τις πολυάριθμες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του», τα σχέδια επέκτασης έχουν ήδη τεθεί σε αναμονή.

Το εβραϊκό κράτος, το οποίο ελέγχει τη μετανάστευση με βάση την φυλή, το DNA, και την βιολογική καταγωγή, και το οποίο νομίμως απαγορεύει μη Εβραίους να εγκατασταθούν στην χώρα, έχει λάβει επισήμως 47.000 παράνομους μετανάστες, σχεδόν όλους από την Ερυθραία και το Σουδάν.

Οι Times of Israel καυχώνται ότι η «εισροή έχει επιβραδυνθεί δραματικά τον τελευταίο καιρό, καθώς το Ισραήλ έχει σφραγίσει τα σύνορα με την Αίγυπτο πιο αποτελεσματικά» - που σημαίνει ότι το Ισραήλ έχει ανεγείρει ένα τεράστιο τοίχο μπετόν για να σταματήσει την εισβολή- μια πολιτική που ο Schramm και η εβραϊκή κοινότητα δεν θέλει να εφαρμόσει η Γερμανία.

Οι Times of Israel προσθέτουν ότι από το 2009, στο Ισραήλ έχει χορηγηθεί άσυλο σε λιγότερο από το 0,15 τοις εκατό των "αιτούντων άσυλο", ένα ποσοστό που είναι το "χαμηλότερο ποσοστό στον δυτικό κόσμο."

Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι άλλος νόμος υπάρχει για τους Εβραίους, και άλλος νόμος για τους μη-Εβραίους. Οι Εβραίοι μπορούν να έχουν ρατσιστικούς νόμους, και να έχουν ένα έθνος εθνικά ομοιογενές, αλλά οποιοσδήποτε Ευρωπαίος ζητήσει το ίδιο ακριβώς για το έθνος του, δέχεται επίθεση και στιγματισμό από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και την εβραϊκή κοινότητα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails