Saturday, January 16, 2016

Κλείνουν τις πισίνες στους λαθρομετανάστες - Εντείνονται τα κρούσματα παρενόχλησης γυναικών στη Γερμανία

Αρχικά,  άντρες λαθρομετανάστες είχαν απαγορευτεί από ένα κέντρο αναψυχής σε μια γερμανική πόλη για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών επισκεπτών, ενώ οι αρχές σε άλλη γερμανική πόλη επέλεξαν να εντείνουν την ασφάλεια σε ένα κέντρο για παρόμοιους λόγους.

Τώρα σε άντρες που ζουν σήμερα σε έναν ξενώνα στο Bornheim, μια πόλη στα περίχωρα της Βόννης, έχει απαγορευτεί η είσοδος σε τοπική πισίνα μετά από τον αριθμό των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση από θηλυκό λουόμενους έγινε ανησυχητικά υψηλά, οι αρχές της πόλης, δήλωσε την Παρασκευή.
Κανένα από τα επεισόδια δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα αλλά η συμπεριφορά των ανδρών ήταν υπερβολικά ακατάλληλη, δήλωσε ο Markus Schnapka, επικεφαλής της κοινωνικής πρόνοιας στο  Bornheim.
Η απαγόρευση είναι ένα προσωρινό μέτρο. Οι άνδρες μπορεί να ανακτήσει την πρόσβαση στην πισίνα από τη στιγμή που επανεξετάσουν τη συμπεριφορά τους, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.
«Όταν οι κοινωνικοί λειτουργοί μας λένε ότι έχουν λάβει το μήνυμα, θα τερματίσει το μέτρο», δήλωσε ο Schnapka,
Η απαγόρευση έχει επίσης ζητηθεί εξαιτίας  μιας σεξουαλικής επίθεσης σε μια γυναίκα στα 50 της από ένα 18χρονο πρόσφυγα στην ίδια πόλη. Ο άνδρας φέρεται να άρπαξε βίαια την 50χρονη  και προσπάθησε να τη φιλήσει.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails