Friday, January 15, 2016

Η Ελβετία βάζει τους «πρόσφυγες» να πληρώσουν για τη διαμονή τους - Στην Ελλάδα πληρώνουν οι φορολογούμενοι ! !





Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στην... 


Ελλάδα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και τις αναρίθμητες ΜΚΟ που εισπράττουν χρήμα από τον κρατικό κορβανά, δηλαδή από τους Έλληνες φορολογούμενους, προκειμένου να παράσχουν σίτιση, στέγαση και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί στους απρόσκλητους.

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, μαζί με τηλεμαϊντανούς του Χόλυγουντ και εγχώριους ξεπεσμένους «αστέρες», προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό να πληρώσει, παρά την κρίση, λόγω «ανθρωπισμού».

Στα σοβαρά κράτη, όμως, τα σύνορα φυλάσσονται, ενώ ακόμα και οι ελάχιστοι που θα καταφέρουν να φτάσουν παίρνουν το μήνυμα να μην προβούν σε ασχήμιες. Συγκεκριμένα, η Ελβετία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Δανίας, θα κατάσχει προσωπικά αντικείμενα αξίας άνω των 1.000 ελβετικών φράγκων από κάθε «πρόσφυγα» ως «συμμετοχή» στη συντήρησή του.

Σύμφωνα με τον Guardian, όπως αναφέρεται σε δελτίο πληροφοριών που μοιράζουν στους πρόσφυγες οι ελβετικές αρχές: «Αν έχετε αντικείμενα αξίας άνω των 1.000 ελβετικών φράγκων είστε υποχρεωμένοι να τα αφήνετε στους υπεύθυνους των κέντρων υποδοχής ως αντάλλαγμα».

Κάπως έτσι, οι λαθρομετανάστες αντιλαμβάνονται ευθύς εξαρχής ότι έχουν εισέλθει σε ένα κράτος και όχι σε ένα χαμαιτυπείο. Αντιθέτως με την πολιτική Τσίπρα λαμβάνουν το αντίθετο μήνυμα και συνεπώς θα συμπεριφερθούν και αναλόγως, όπως έγινε προσφάτως στην Κολωνία και παλαιότερα στο κέντρο των Αθηνών.

Και δεν είναι μη "ανθρωπιστικό", αφού όλοι αυτοί όπως έχει φανεί σε αμέτρητες φωτογραφίες εισέρχονται με κινητά αξίας πολλών εκατοντάδων ευρώ.

1 comment:

iojik said...

Χίλιες φορές να πληρώνω για τους μετανάστες, από το να πληρώνω για τα κοπρόσκυλα τους δ.υ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails