Thursday, January 21, 2016

30χρονος Ρουμάνος με τσεκούρι: Έκοψε το χέρι 45χρονης και χτύπησε άγρια την 7χρονη εγγονή της!

tsekouri

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Μεθυσμένος φέρεται να ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος Ρουμάνος, ο οποίος χθες το μεσημέρι, σκόρπισε τον τρόμο αρπάζοντας ένα τσεκούρι. O 30χρονος μετά από καυγά για χρηματικές διαφορές με ομοεθνείς του στο Λάππα, έφυγε από το σημείο και επιστρέφοντας κρατώντας ένα τσεκούρι, ακρωτηρίασε το δεξί χέρι 45χρονης και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 7χρονη εγγονή της. Η κατάσταση του παιδιού κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. O 30χρονος Ρουμάνος ναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Το συμβάν σημειώθηκε χθες λόγω χρηματικών διαφορών , σε υπαίθριο χώρο έξω από παλαιό οίκημα στο Λάππα Αχαΐας, όπου διέμεναν αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπική ιστοσελίδας, o Ρουμάνος έμενε μαζί με περίπου 15 άτομα και φέρεται να μη συμμετείχε στα κοινά έξοδα για το νοίκι και όχι μόνο, με αποτέλεσμα οι συγκάτοικοι να θέλουν να τον απομακρύνουν. Ο 30χρονος φέρεται να ήταν μεθυσμένος. Αφοπλίστηκε από άλλο ομοεθνή του, που έμενε επίσης στο ίδιο οίκημα και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας που μετέβησαν άμεσα στην περιοχή.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Συνελήφθη σήμερα (20-01-2016) το μεσημέρι, στο Λάππα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα σήμερα το μεσημέρι, σε υπαίθριο χώρο έξω από παλαιό οίκημα στο Λάππα Αχαΐας, όπου διέμεναν αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας (Ρομά), ο 30χρονος σε κατάσταση μέθης, μετά από αντιδικία που είχε με ομοεθνείς του, οι οποίοι διέμεναν στον ίδιο χώρο και αφορούσε χρηματική διαφορά μεταξύ τους, έφυγε από το σημείο και επανήλθε κρατώντας ένα τσεκούρι.
Κατά την επάνοδό του ο δράστης τραυμάτισε με το τσεκούρι στο δεξί χέρι 45χρονη ομοεθνή του, προκαλώντας της ακρωτηριασμό και στη συνέχεια με το ίδιο αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι την 7χρονη εγγονή της προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό της. Ο δράστης αφοπλίστηκε από άλλο ομοεθνή του, που έμενε επίσης στο ίδιο οίκημα και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας που μετέβησαν άμεσα στην περιοχή.
Η 7χρονη και η 45χρονη γιαγιά της διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» όπου και νοσηλεύονται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το τσεκούρι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε. Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενεργούνται από το Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails