Saturday, January 23, 2016

Χάζαροι ο περιούσιος λαός της Λευκής Αδελφότητας ! !

33μ.Χ έπειτα από τον σταυρικό θάνατο του Ιησού Χριστού και την ανάσταση του...
 

αποφασισμένος ο Σαμαέλ από το μίσος που τρέφει για την Δημιουργία και τους πιθήκους που μιλάνε (έτσι μας αποκαλεί εμάς του ανθρώπους) αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα (βλ. Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, που λάθος ονομάζονται έτσι διότι είναι το σχέδιο διακυβέρνησης του πλανήτη το οποίο παρέδωσε ο Σαμαέλ στα κρόνια γένη).

Θα χρειαζόντουσαν έναν λαό σύμφωνα με τον Βελιάλ (Βασιλεύς Νεφελίμ εκ του γένους Μαλτσέχ, αντιπρόεδρος της Λευκής Αδελφότητας και σήμερα σύμβουλος του Αντιχρίστου ). Ο λαός αυτός σύμφωνα με τον Βελιάλ για την εφαρμογή των πρωτοκόλλων, θα ήταν αυτός των Γιουγκούρ Τούρκων,(Φυλή της δυτικής Τάκλα Μακάν).

Tρία πράγματα έπρεπε να απαιτούνταν από αυτούς: ένα ήταν να ξεχάσουν την ιστορία τους και να τους δώσουν την ιστορία που αυτοί ήθελαν, δεύτερον να είναι αδίστακτοι και τρίτον να μισούν του Έλληνες. Τους χώρισαν σε δύο μέρη λοιπόν, λίγες δυνατότητες άρνησης είχαν οι ηγέτες των Γιουγκούρ Τούρκων και υπάκουσαν, ξεκίνησαν οι ικανότεροι ιππείς των νομάδων και άρχισε το ένα μέρος να μετακινείτε δυτικά, διατηρώντας το όνομα Τούρκοι επιβλήθηκαν σε όποια περιοχή περνούσαν και επέβαλλαν την κρόνια νοοτροπία, με την βοήθεια του βόρειου κομματιού θα κατέλυε την βυζαντινή αυτοκρατορία.

Η βόρεια ομάδα ήταν οι λεγόμενοι Χαζάροι (ή Χαζέριοι) Τούρκοι που θα φέρναν σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα. Εγκαταστάθηκαν ανάμεσα σε Κασπία και Μαύρη θάλασσα, μετακινήθηκαν τον 5ο αιώνα μ.Χ στον Καυκάσο και έστησαν μια αυτοκρατορία που ξεκινούσε από την Κριμάια και έφτανε στην Κασπία, είχαν παγανιστική θρησκεία και λάτρευαν τον τραγόμορφο Βαάλ. Φτάνουμε στο 861 μ.Χ έπειτα απο πολλές συγκρούσεις με τους Άραβες η Χαζαρία δεν υποτάχθηκε. 861 λοιπόν ο βασιλεύς των Χαζάρων, κατ' εντολή των Ράν και των Μαλτσέχ που είχε στην αυλή του, κάλεσε αντιπροσώπους και των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών για να καταλήξουν ποιος Θεός ήταν ο πιο ισχυρός ώστε να πιστέψουν οι Χάζαροι.

Οι Βυζαντινοί έστειλαν τον φιλόσοφο Κωνσταντίνο, αντίστοιχα οι Μωαμεθανοί ενα Σαρακηνό λόγιο και οι Εβραίοι έναν μεγαλοραβίνο. Η επίσημη ιστορία δέχεται ότι οι Χάζαροι έγιναν εβραίοι για μην μαλώσουν με κανέναν απο τους ισχυρούς τους γείτονες. Έπειτα από την διάλυση της αυτοκρατορίας τους από τους Ρώσους, οι Χάζαροι περιπλανήθηκαν και εξαπλώθηκαν στην Ανατολική Ευρώπη. Διατήρησαν την ιουδαϊκή τους ταυτότητα και αναμείχθηκαν με τους ντόπιους λαούς, αφομοίωσαν και τους λίγους Σεφαράτιδες Εβραίους και δημιούργησαν τους Ασκενάζι Εβραίους οι οποίοι μόνο στην Πολωνία αριθμούσαν σχεδόν 5.000.000 ψυχές.

Η Λευκή Αδελφότητα έχοντας στα χέρια της ένα λαό που αποκαλούνται Εβραίοι και Εβραίοι δεν είναι, οργανώθηκε μέσα στα βασίλεια με την πρωτοβάθμια διοίκηση του ραβίνου της κοινότητας και έπειτα μέσα από της μασονικές στοές που οργανώθηκαν, σε κάθε πόλη, σε κάθε βασίλειο, σε κάθε κράτος κρυφά και αθόρυβα, ώστε να έρθει η ώρα που ο Βελιάλ, εκτελώντας της εντολές του Σαμαέλ θα έπαιρνε την εξουσία από τους βασιλείς της Μαύρης Αδελφότητας. Το 1005 μ.Χ ο Βελιάλ συγκεντρώνει στην Μαχ Τανέ (Λευκή Πολιτεία ) τους αρχηγούς όλων των οίκων των Ραν και τους ενημέρωσε για τα βήματα που θα ακολουθήσουν για να ολοκληρωθεί το σχέδιο του Σαμαέλ.

Το σχέδιο το ονόμασε « Χιλιετή Ανάπτυξη» και τα βήματα χονδρικά που έπρεπε να ακολουθήσουν ηταν:
1. Προώθηση των γυναικών των Χαζάρων σε όλες τις βασιλικές και αυτοκρατορικές αυλές, ώστε να επηρεάζουν τους μονάρχες που η Μαύρη Αδελφότητα είχε διορίσει.
2. Δημιουργία πλούσιων χαζάρικων οικογενειών, ώστε να αποτελέσουν την βάση των μετέπειτα τραπεζικών τραστ, με ταυτόχρονη καταπίεση όλων των σχετιζόμενων με αυτές, ώστε να μην έχουν καμία θρησκεία και καμία σχέση με τους απλούς Χαζάρους αλλά και τους πραγματικούς Εβραίους, ώστε να υπάρχει μία ανθρώπινη ασπίδα πάνω στην οποία να προσκρούουν όλες οι κατηγορίες για τις απάνθρωπες ενέργειες που επρόκειτο να λάβουν χώρα.
3. Δημιουργία των ΗΠΑ, μακριά από τα τα ισχυρά κράτη με τους ισχυρούς ανθρώπινους στρατούς της Μαύρης Αδελφότητας.
4. Δημιουργία της έννοιας των δήθεν ανθρωπίνων και λαϊκών δικαιωμάτων και διάδοση των «σοσιαλιστικών ιδεών».
5. Δημιουργία των Ιλλουμινάτι από τον Βαϊσχάουπτ (Λευκός ηγέτης), κατάληψη και έλεγχος των μασονικών στοών της Μαύρης Αδελφότητας και εξάπλωση των ελεγχόμενων από αυτούς ατόμων με την μέθοδο της δωροδοκίας παντός τύπου.
6. Προώθηση πρακτόρων μέσα στις βασιλικές αυλές με σκοπό τον επηρεασμό των μοναχών της Μαύρης Αδελφότητας, ώστε τα μοναχικά καθεστώτα να γίνουν πιο σκληρά και να αυξηθεί η οργή και η απελπισία των λαών.
7. Μαζική εξέγερση των λαών της Ευρώπης με σκοπό την λαοκρατία και κατόπιν την σταδιακή «οργάνωση» της σε κοινοβουλευτική δημοκρατία.
8· Προώθηση ομοφυλοφίλων και παιδόφιλων Ιλλουμινάτι σε όλες σχεδόν τις θέσεις των προκαθημένων των χριστιανικών εκκλησιών
9. Δημιουργία των πρώτων τραπεζών.
10. Προώθηση των δανείων στις κυβερνήσεις των νεότευκτων δημοκρατιών.
11. Προώθηση της ανάπτυξης του τύπου και της απόλυτα ελεγχόμενης δημοσιογραφίας.
12. Αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε η Μαύρη Αδελφότητα να μην μπορεί να τον ελέγξει εύκολα, παρά τις τυχόν πανδημίες που θα εξαπέλυε.
13. Ξεκίνημα παγκοσμίων και τοπικών πολέμων για την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας και την αναγκαστική δανειοδότηση των κρατών.
14. Δημιουργία του ΟΗΕ και άλλων παγκόσμιων οργανισμών, που φαινομενικά θα εκπροσωπούσαν τα συμφέροντα των αδυνάτων, ενώ θα προωθούσαν το σχέδιο του Βελιάλ.
15. Προώθηση της ηλεκτρικής τεχνολογίας που σταδιακά εγκαταστάθηκε και στα πιο απόμακρα σημεία του πλανήτη.
16. Παγκόσμια προώθηση των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης και προπαγάνδας, δηλαδή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.
17.Σταδιακή υπονόμευση και διαπόμπευση των πολιτικών που οι ίδιοι θα προωθούσαν, ώστε να δημιουργηθεί αίσθημα ανασφάλειας από μέρους των πολιτών.
18. Δημιουργία ανθρώπινων κοινωνιών δύο ταχυτήτων. Εκείνων που θα ζούσαν μέσα σε σχετική ευημερία, όπως η μεσαία αστική τάξη του λεγόμενου δυτικού κόσμου και εκείνων που θα ζούσαν στα λεγόμενα τριτοκοσμικά κράτη μέσα στην φτώχια και την ανέχεια και θα αποτελούσαν τους «στοκ ανθρώπους».
19. Μαζικό κύμα ελεύθερου δανεισμού από τις τράπεζες προς όλους τους πολίτες των ευημερούντων κρατών και προπαγανδιστική ώθηση τους σε πρότυπα άκρατου καταναλωτισμού.
20. Βίαιη και μαζική προώθηση, μεγάλων πληθυσμών των στοκ ανθρώπων, στις περιοχές που θα ζουν οι σχετικά ευημερούντες.
21. Συνανάμιξη πληθυσμών ανθρώπων με διαφορετικές συνήθειες, διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικό οικονομικό επίπεδο και διαφορετικές ανάγκες.
22. Προώθηση των εμβολίων σε όλα τα κράτη του κόσμου, ώστε να μπορούν να περάσουν μέσα στον οργανισμό των ανθρώπων οποιοδήποτε γονίδιο ήθελαν με σκοπό την ραγδαία μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.
23. Χρησιμοποίηση των τροφίμων σαν όπλο, για τον εξαναγκασμό των φτωχών «τριτοκοσμικών» πληθυσμών σε απόλυτη υπακοή και στείρωση, ώστε να μειωθεί ακόμη περισσότερο ο πληθυσμός των ανθρώπων.
24. Χρησιμοποίηση των εύκολων δανείων σαν όπλο, για την υπερχρέωση όλων των κρατών και δια αυτής σε απόλυτη υπακοή.
25. Χρήση παράλογα υψηλών φόρων για την προώθηση της φοροδιαφυγής
26. Αύξηση της εγκληματικότητας.
27. Απότομο φρένο στις δανειοδοτήσεις κρατών, επιχειρήσεων και πολιτών με σκοπό το οικονομικό μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα.
28. Κατάργηση των χρημάτων·
29.· Προώθηση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και αμέσως μετά του εμφυτεύσιμου μικροτσίπ για την αντικατάσταση κάθε έγγραφου αλλά και όλων των μεθόδων οικονομικών συναλλαγών.
30. Δημιουργία παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης που θα προωθείται από όλους τους πολιτικούς.
31. Ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης.
32. Τεχνητή κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κατεστημένου, καθώς και της παγκόσμιας κυβέρνησης.
33. Προώθηση παγκόσμιας απελπισίας, φτώχειας, ανέχειας και αναρχίας.
34. Ανάδειξη ενός φωτισμένου παγκοσμίου ηγέτη στα 33 του χρόνια, για να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα.
35. Παγκόσμια δικτατορία των Νεφελίμ.
36. Άνοιγμα των 72 πυλών και επιστροφή των αρχαίων θεών στην επιφάνεια της γης.
37. Εφαρμογή του 26ου πρωτοκόλλου και αφανισμός κάθε ανθρώπινου όντος.
καὶ τὴν βλασφημίαν ἐκ τῶν λεγόντων ᾿Ιουδαίους εἶναι ἑαυτούς, καὶ οὐκ εἰσίν, ἀλλὰ συναγωγὴ τοῦ σατανᾶ.(αποκ. κεφ.2 στιχ.9)
Έχοντας σήμερα μία « εβραιοκρατούμενη» δύση, από αυτούς που ονομάζονται Εβραίοι και Εβραίοι δεν είναι, απαριθμώντας το 90% των σημερινών δηλωμένων Εβραίων.
Οι Γιουγκούρ Τούρκοι λοιπόν είναι οι ίδιοι που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Διόνυσο και τα μπαϊράκια του, τους Ελ στο πλευρό των Νεφελίμ. Οι ίδιοι που χρησιμοποιήθηκαν πάλι εναντίων του Μ. Αλεξάνδρου. Οι ίδιοι φίλοι μου που σήμερα είναι η αιτία που στον τρούλο της Αγίας Σοφίας δεν δεσπόζει ο σταυρός.
Κάντε υπομονή διότι Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

ΜΑΝΙ ΤΕ ΕΤ ΕΡΑ ΜΑΝΙ ΤΕ ΕΤ ΕΜΑ ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ

✝ΜιχαΕλ-λην✝ (Πηγή γνώσης: Δημοσθένης Λιακόπουλος ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΜΟΣ-14 )

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails