Wednesday, January 13, 2016

ΣΟΚάρει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το έγκλημα της Καλλιθέας: Εξαφανίστηκαν 230.000 ευρώ του άτυχου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός στον καταψύκτη...Bουλγάρα η δράστης;;


ptwma-kallithea2

Να λύσουν το γρίφο με το… πτώμα που βρέθηκε σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα προσπαθούν οι Αρχές.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι υποψίες στρέφονται στη 45χρονη Βουλγάρα, πρώην σύζυγο του 63χρονου ναυτικού, η σορός του οποίου βρέθηκε στον καταψύκτη.

Οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε συνεργασία με τις αντίστοιχες βουλγαρικές, ενώ υπάρχει και σήμα μέσω της Interpol για τον εντοπισμό της, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.
Ο 63χρονος και η 45χρονη γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία το 2003 και αποφάσισαν να παντρευτούν και να ζήσουν στην Ελλάδα.
Λίγους μήνες αργότερα ήρθε στον κόσμο το αγοράκι τους, το οποίο βρίσκεται κι αυτό στη Βουλγαρία, μαζί με τη μητέρα του.
Ο γάμος δεν κράτησε πολύ, το ζευγάρι χώρισε και αποφάσισε να μείνει σε διαφορετικά σπίτια. Η Βουλγάρα με το παιδί έμεναν στο διαμέρισμα που βρέθηκε η σορός του 63χρονου, ενώ ο ναυτικός έμενε σε άλλο, ιδιόκτητο σπίτι, στην ίδια γειτονιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 45χρονη Βουλγάρα έφυγε για τη χώρα της στις 7 Ιανουαρίου 2015.
Λίγες ημέρες αργότερα, φίλοι του 63χρονου δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία, καθώς δεν μπορούσαν να τον βρουν.
Ένα χρόνο τώρα, η Βουλγάρα δεν πλήρωνε ενοίκια και κοινόχρηστα για το σπίτι της στην Καλλιθέα και έτσι κινήθηκαν χθες, Τρίτη (12/01/2016) οι διαδικασίες με τον δικαστικό επιμελητή και ανακαλύφθηκε το μακάβριο θέαμα.
Το πτώμα ήταν σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα, ενώ στον καταψύκτη εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος.
Τα 230.000 ευρώ που… έκαναν φτερά
Ο 63χρονος ναυτικός που βρέθηκε νεκρός ήταν ιδιαίτερα ευκατάστατος, κατά το φιλικό του περιβάλλον.
Ήταν ιδιοκτήτης μιας πενταώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αριστοτέλους στην Καλλιθέα εξ αδιαιρέτου, ενώ είχε στην κατοχή του κι άλλα ακίνητα.
Επίσης, ο πατέρας του ναυτικού είχε ανοίξει ένα λογαριασμό για τον εγγονό του, στον οποίο είχαν συγκεντρωθεί230.000 ευρώ.
Φίλος του ναυτικού, μιλώντας σε απογευματινή εφημερίδα, ανέφερε ότι όταν ο 63χρονος εξαφανίστηκε, ο αδελφός του τους είχε πει ότι τα λεφτά αυτά είχαν… κάνει φτερά!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails