Sunday, January 17, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !! Οι Rothschilds γουστάρουν ο κόσμος να συμμετέχει σε Hunger Games ! !


Θυμάστε εκείνη την υστερία, την παγκόσμια υστερία «Je suis Charlie»? 

Ε, λοιπόν… ξεχάστε την τώρα! Τώρα παίζουμε άλλο παιγνίδι, το γνωστό Hunger Games, ή αλλιώς… φαγωθείτε μεταξύ σας!
Η υποτιθέμενη τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό πριν από ένα χρόνο “ένωσε” τις φωνές κατά της τρομοκρατίας και να τα δάκρυα για μια ακόμα φορά.
Στη συνέχεια το περιοδικό έβγαλε μερικά εκατομμυριάκια που οι “επιζώντες” της σύνταξης σκοτώθηκαν μεταξύ τους πως θα μοιραστούν. Έκλεισε για ένα μικρό διάστημα και μετά προς τη δόξα ξανατράβηξε με ακόμα πιο χυδαία και προκλητικά εξώφυλλα και θέματα τα οποία επιμένουν να ονομάζουν… ‘σάτιρα’!
Αμέσως μετά την εικόνα του νεκρού προσφυγόπουλου του 3χρονου Αϊλάν, που έκανε το γύρο του κόσμου για να ευαισθητοποίησει τους πάντες και τα πάντα υπέρ των προσφύγων, το Charlie Hebdo κυκλοφόρησε με δυο σκίτσα που άναψαν φωτιά στα social media. Αυτό ήθελε εξάλλου.

Το μικρό προσφυγόπουλο βρίσκεται νεκρό στην παραλία και δίπλα του έχει μια πινακίδα από γνωστή αλυσίδα fast food, με τον κλόουν του να προσφέρει «δύο παιδικά γεύματα στην τιμή του ενός». Στη λεζάντα γράφει: «Τόσο κοντά στο στόχο του».Σε άλλο σκίτσο του περιοδικού απεικονίζεται και πάλι το πνιγμένο αγοράκι έχοντας αυτή τη φορά δίπλα του τον Ιησού, ο οποίος περπατά στο νερό. Αυτή τη φορά η λεζάντα, που το συνοδεύει, σημειώνει: «Οι Χριστιανοί περπατούν επάνω στο νερό… Οι Μουσουλμάνοι όχι».
Τώρα το περιοδικό ξαναχτυπά για να ξεσηκώσει πάλι έντονες αντιδράσεις με ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζονται το άψυχο σώμα του μικρού Αϊλάν, αλλά και ένας άνδρας που κυνηγάει μια γυναίκα για να τη χουφτώσει, παραπέμποντας στις σεξουαλικές επιθέσεις που υποτίθεται καταγράφηκαν στην Κολωνία.

Το σκίτσο, που υπογράφεται από τον Riss (Λοράν Σουρισό), τον διευθυντή έκδοσης του περιοδικού, συνοδεύεται από τις εξής φράσεις: «Τι θα γινόταν ο μικρός Αϊλάν αν μεγάλωνε; Θα χούφτωνε γλουτούς στη Γερμανία». 
Στο μεταξύ κυκλοφόρησαν διάφορα άρθρα που αποδεικνύουν ότι αρκετές φωτογραφίες και βίντεο ‘κακοποιημένων’ γυναικών από μουσουλμάνους δεν είναι παρά απλή μούφα. Παλιές φωτογραφίες, από παλιές ιστορίες που λανσάρονται για φρέσκες – τίποτα νέο, το έργο της παραπληροφόρησης το έχουμε ξαναδεί.
Η οικογένεια Rothschilds, εκτός όλων των άλλων, είναι γνωστή για τη χρηματοδότηση του πανάρχαιου και πολύ πετυχημένου Διαίρει και Βασίλευε. Το έχει παίξει το παιγνίδι πολύ καλά. Καράβια με χρήμα έφευγε από την Αγγλία για να πάει στις ΗΠΑ και να χρηματοδοτήσει τον εμφύλιο πόλεμο. Πλήρωναν Νότιους, πλήρωναν Βόρειους και απλά… τους έβαζαν να σκοτωθούν μεταξύ τους. Με λίγα λόγια… Hunger Games! Ήθελαν να ρίξουν κανένα Γάλλο βασιλιά ή Ρώσο Τσάρο; Κανένα πρόβλημα! Έβαζαν τους ‘πεφωτισμένους’ να ξεσηκώνουν τους ‘ξεβράκωτους’ και να μια επανάσταση δια χειρός Rothschild, των οποίων το σπίτι φρουρείτο από τους ίδιους τους επαναστάτες!
Τι να λέμε τώρα; Αυτό είναι ταλέντο, σαν κάτι τραγικές κουτσομπόλες που μπορούν να διαλύσουν ένα σπιτικό βάζοντας λόγια μια στον έναν, μια στον άλλον. Hunger Games! Σκοτωθείτε και ο νικητής, μου ανήκει έτσι κι αλλιώς.
Το μεταναστευτικό πονάει και είναι θέμα μεγάλης αντιπαράθεσης μεταξύ αυτών που τους βλέπουν ως παρείσακτους και εκείνων που θέλουν να τους φέρουν για φρέσκο φτηνό εργατικό αίμα. Και ο καλύτερος τρόπος να κρατάς τη χύτρα σε βρασμό είναι να έχεις το νου σου να μην σβήσει η φωτιά.


Τι σχέση έχει το περιοδικό με την οικογένεια Rothschilds; Πολύ απλά, τους ανήκει! Ναι… ΚΑΙ αυτό!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails