Tuesday, January 26, 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 22ΧΡΟΝΗ ΣΟΥΗΔΕΖΑ: ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΣΑΝ ΑΡΝΙ 15ΧΡΟΝΟΣ... «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!!! ΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ...

Αναστάτωση στην σουηδική πόλη Molndal, των 60.000 κατοίκων, κοντά στο Γκέτεμποργκ, μετά την δολοφονία της 22χρονης Alexandra Mezher, που ήταν εργαζόμενη σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, από 15χρονο πρόσφυγα
Ένας 15χρονος πρόσφυγας, που διέμενε προσωρινά σε κέντρο φιλοξενίας στην πόλη Molndal στη Σουηδία, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη εργαζόμενη Alexandra Mezher. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8:00 το πρωί (τοπική ώρα) της Δευτέρας και η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο του Γκέτεμποργκ, αλλά, τελικά υπέκυψε.

Ο 15χρονος πρόσφυγας συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της τοπικής αστυνομίας, δύο αγόρια, που επίσης φιλοξενούνται στο ίδιο κέντρο, τον ακινητοποίησαν προτού επιτεθεί και σε άλλα άτομα.

Η νεαρή κοπέλα, με καταγωγή από τον Λίβανο και με σουηδική υπηκοότητα, ζούσε με την οικογένειά της στην πόλη και εργαζόταν μόλις λίγους μήνες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο οποίο διαμένουν δέκα ανήλικα παιδιά ηλικίας 14 μέχρι 17 ετών, που έχουν φτάσει στην χώρα χωρίς τους γονείς τους ή κάποιον ενήλικα συνοδό και έχουν καταθέσει αιτήσεις χορήγησης ασύλου.

Η δολοφονία της νεαρής κοπέλας έγινε σε μια χρονική στιγμή που ο αρχηγός της αστυνομίας στη χώρα Dan Eliasson έχει κάνει έκκληση για επιπλέον 4.100 αστυνομικούς και για αύξηση των οικονομικών πόρων, καθώς ισχυρίζεται ότι έχουν αυξηθεί οι εντάσεις στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. Σύμφωνα με το Γραφείο Μετανάστευσης στη Σουηδία οι απειλές και τα περιστατικά βίας σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων έχουν διπλασιαστεί μέσα σε ένα χρόνο.

Η αστυνομία της Στοκχόλμης έχει προειδοποιήσει για συμμορίες που αποτελούνται, κυρίως, από νεαρούς Μαροκινούς και δρουν σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της πρωτεύουσας. Τα άτομα αυτά κλέβουν τους περαστικούς και παρενοχλούν σεξουαλικά νεαρά κορίτσια ενώ συχνά έχουν αναφερθεί επιθέσεις και σε φρουρούς ασφαλείας.

Το 2014 καταγράφηκαν 148 περιστατικά βίας σε καταυλισμούς προσφύγων σε όλη την Σουηδία ενώ το 2015 τα περιστατικά αυτά αυξήθηκαν σε 322!

Η Σουηδία με πληθυσμό 9,8 εκατομμύρια κατοίκους, μόνο το 2015 υποδέχτηκε 160.000 πρόσφυγες και έχει κάνει πιο αυστηρή την σχετική νομοθεσία σε μια προσπάθεια να περιορίσει την ροή προσφύγων στην χώρα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 comment:

iojik said...

Προφανώς δεν έχετε ιδέα πόσους έχουν σφάξει οι δυτικοί σε αφρική ασία και αμερική.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails