Monday, January 4, 2016

Χωρίς σταματημό καταφθάνουν οι απρόσκλητοι στον Πειραιά - Πάνω από 2.500 αποβιβάστηκαν σήμερα

Χωρίς σταματημό καταφθάνουν οι απρόσκλητοι στον Πειραιά - Πάνω από 2.500 αποβιβάστηκαν σήμερα
Αμείωτες οι “προσφυγικές” ροές από την τουρκία! Τα ελληνικά νησιά συνεχίζουν να δέχονται χιλιάδες απρόσκλητους, οι οποίοι μετά την ταυτοποίησή τους επιβιβάζονται στα πλοία της γραμμής και αποβιβάζονται στον Πειραιά.

Στο λιμάνι του Πειραιά φτάνει σήμερα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάνδη» με 1.880 "πρόσφυγες". Το πλοίο παρέλαβε 1.270 άτομα από τη Μυτιλήνη και 610 από τη Χίο. Στον Πειραιά κατάπλευσε και το πλοίο «Μύκονος» μεταφέροντας άλλους 688 από τη Χίο και τη Σάμο.
Η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, αφού συναίνεσε στην σύνοδο κορυφής για την χρηματοδότηση της τουρκίας με 3 δισ. ευρώ, ώστε να αντιμετωπιστεί η προσφυγική κρίση, δεσμεύθηκε πως θα υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα και μείωση των ροών.
Βέβαια οι ροές όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά συνεχίζονται ασταμάτητα, με τους αριθμούς των απρόσκλητων που καταφθάνουν καθημερινά να επιβεβαιώνουν την αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης που την καθιστά εθνικά επικίνδυνη για την χώρα. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chwris-stamathmo-katafthanoun-oi-aprosklhtoi-ston-peiraia-panw-apo-2.500-ap#ixzz3wJ7LeqAW

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails