Monday, January 4, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ BILD! Η Γερμανική αστυνομία διατάχθηκε να συγκαλύπτει εγκλήματα των μεταναστών!


Η Γερμανική αστυνομία διατάχθηκε να συγκαλύπτει παραπτώματα και εγκλήματα που διαπράττονται από μετανάστες για να μην προκαλέσουν γενικευμένη ανησυχία στον τοπικό πληθυσμό, την ώρα που περιμένουν πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες.

Σύμφωνα με έγγραφο που έχει στην κατοχή της η γερμανική εφημερίδα Bild η μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα της χώρας, κατηγορεί την αστυνομία ότι καλύπτει την πραγματική έκταση των εγκλημάτων από μετανάστες και πρόσφυγες προκειμένου να σταματήσει τις ανησυχίες μεταξύ του γενικού πληθυσμού.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι όσοι πηγαίνουν στη χώρα, είναι διατεθειμένοι να διακινήσουν ναρκωτικά σε όλη τη χώρα για λίγα μόλις ευρώ και ότι έχουν εγγραφεί όλοι ως αιτούντες άσυλο.

Τα εγκλήματα των μεταναστών ήταν προφανώς το καυτό θέμα στις συζητήσεις της αστυνομίας με τους επικεφαλής υγείας και άλλους που ασχολούνται με το πρόβλημα των ναρκωτικών στην πόλη τηςΦρανκφούρτης.
Οι αιτούντες άσυλο έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για την πώληση κλεμμένων αγαθών,  όπως κινητά τηλέφωνα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις πωλήθηκαν σε άλλους πρόσφυγες.
Όμως, η εφημερίδα αναφέρει ότι το σύνολο των υπαλλήλων που ασχολούνται με το πρόβλημα είχε διαταχθεί να μην μιλάνε γι “αυτό, καθώς είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα το οποίο έχει απαγορευτεί να αναφέρεται με «επιθετικό τρόπο».

Ο λόγος σύμφωνα με την εφημερίδα είναι να αποφευχθεί μια γενική ανησυχία στο ευρύ κοινό που ήδη βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό με τον τεράστιο αριθμό των αιτούντων άσυλο, αλλά και για να αποφύγει την άνοδο σε ακροδεξιούς κύκλους.


crashonline

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails