Sunday, January 3, 2016

ΣΟΚ!!...Δονητές με τον σταυρωμένο Ιησού σε ομοφυλοφυλικό φεστιβάλ


Picture 1
Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι θρήσκος, ηθικολόγος, ιδεολόγος, ή να μισεί τον οποιονδήποτε, για να νιώσει μια φυσική απέχθεια για τις παρακάτω εικόνες.
Τα κάτωθι ”θρησκευτικά σεξουαλικά παιχνίδια” όπως χαρακτηρίζονται, πωλούνταν από την εταιρείαDivine Interventions μέσα στο ομοφυλοφιλικό φεστιβάλ Folsom Street Fair που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε δημόσια θέα στις ΗΠΑ.

IMG_6248
Υπήρχαν δονητές με τον σταυρωμένο Ιησού ή ”κομπρεσέρ Ιησούς” όπως το ονομάζουν.
IMG_6251
Ο ”πρωκτικός δονητής μωρό Ιησούς” κόστιζε 30 δολάρια και είναι το πιο φτηνό από τα χριστιανικά παιχνίδια.
IMG_6252
Ο Βούδας, η Παναγία, ο Ιησούς. Προσέξτε πώς φτιάχνουν σκόπιμα βλάσφημα sex toys κοροϊδεύοντας όλες τις μεγάλες θρησκείες εκτός από το Ισλάμ. Διότι είναι εύκολο να χλευάζεις ανθρώπους που δεν φοβάσαι.
Οι διοργανωτές για να διαφημίσουν το ομοφυλοφιλικό φεστιβάλ είχαν βγάλει την παρακάτω αφίσα που μιμείται τον Μυστικό Δείπνο με σαδομαζοχιστές στη θέση των Αποστόλων και σεξουαλικά παιχνίδια να αντικαθιστούν τον οίνο και τον άρτο.
folsom
Δεν είναι η πρώτη φορά που χλευάζεται η χριστιανική θρησκεία σε Gay Pride, δεν γνωρίζαμε όμως τέτοιες λεπτομέρειες.
Ναι αγαπητή Εκκλησία, αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν τα σύμβολα που εσείς και κάθε χριστιανός φιλάει και τα βάζουν στον πρωκτό τους. 
Ναι, αυτοί οι άνθρωποι εξευτελίζουν σκόπιμα κάθε ιερό και όσιο της πίστης σας και ταυτόχρονα σας ζητούν το δικαίωμα να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά.
Ρωτάμε λοιπόν: Αγαπητή Εκκλησία, μετά το σύμφωνο συμβίωσης, εάν περάσουν στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι νόμοι υπέρ των ομοφυλόφιλων, τι είστε διατεθειμένοι να ανεχθείτε;
Ίσως τελικά το θέμα να αφορά περισσότερο εσάς, διότι πέραν της εμφανούς ψυχοπαθολογίας που η επιστήμη κάνει πέρα για πολιτικές σκοπιμότητες, η μοναδική άλλη σύνδεση που μπορέσαμε να κάνουμε είναι με τον δαιμονισμό σε εκείνη την σκηνή της περίφημης ταινίας ”Ο Εξορκιστής”. Σίγουρα ”εμπνεύστηκαν” από εκεί.
Οι φωτογραφίες αποτελούν μέρος μεγαλύτερου άρθρου που θα δημοσιευθεί στο ”Off The Record” με τιςαυθεντικές πηγές.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails