Tuesday, January 5, 2016

Αποκάλυψη! Πέρασαν εχθές κρυφό θρησκευτικό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα... (ΕΙΚΟΝΑ)



elladaxrist
Εχθές, Κυριακάτικη πασίγνωστη εφημερίδα, αγοράστηκε από χιλιάδες αναγνώστες μαζί με το δώρο της, ένα βιβλίο με τις σημαίες των χωρών του κόσμου.
Στο εν λόγω βιβλίο συμπεριλαμβανόταν και η Ελλάδα.
Στις πληροφορίες σχετικά με την χώρα μας αναφερόταν πως το επίσημο θρήσκευμά μας, είναι Ορθόδοξοι και Μωαμεθανοί.
thrisk
Πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε... Από πότε αλλάξαμε θρήσκευμα;

2 comments:

Anonymous said...

ρε βλαμενοι, στην Θρακη ποια ειναι η κυριαρχη θρησκεια?
Ο ισλαμισμος
Ασε που υπαρχουν αρκετοι ισλαμιστες και στην Ροδο και γενικοτερα στα δωδεκανησα
Αυτοι δεν λογιαζονται για Ελληνες?
Μονο οι ορθοδοξοι?
ουτε καν οι αρκετες χιλιαδες ρωμαιοκαθολικων?
Ουστ να μου χαθητε γραικυλοι που νομιζετε οτι μπορειτε να προπαγανδιζετε οτι μπαρουφα σας κατεβασει η γκλαβα σας....

Anonymous said...

Απο ποτε εχει κυριαρχη θρησκεια η Θρακη το μουσουλμανισμο? Ποιος σου τα μαθε αυτα? Επειδη πληρωνονται απο το Προξενειο οι μουσουλμανες για να φορουν μαντιλα δημοσιως αυτο σημαινει αυτοματα οτι ειναι και περισσοτεροι?? Νονο Ξανθη Ροδοπη εχουν σημαντικη κοινοτητα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι η πλειοψηφια στο διαμερισμα της Θρακης. Οσο για τα Δωδεκανησα που ανεφερες, περασες καμια βολτα απο εκει να δεις ποσοι ειναι και ποσοι διατηρισαν τη θρησκεια τους? Καμια σχεση με τη συντηρητικη μειονοτητα της Θρακης. Η γνωση ειναι δυναμη. Οπως και η αριθμοι! Τι ποσοστο νομιζεις αποτελουν οι μουσουλμανοι Ελληνες πολιτες? Πριν μια δεκαπενταετια που ηταν πολυ πιο ευκολο να υπολογιστει λογω αναγραφης θρησκευματος στις ταυτοτητες, οι χριστιανοι ορθοδοξοι αποτελουσαν περιπου το το 95%. Μηπως σημερα θα πρεπει να υπολογιζουμε και τους μουσουλμανους προσφυγες και μεταναστες σαν Ελληνες πολιτες για να μην εχουμε τοσο "εκνευριστηκα" απολυτο νουμερο?
Τελος, γνωριζεις ποτε οριζονται γλωσσες η θρησκευματα ως κυριαρχα η επισημα? Οχι αν εχεις ενα πολυ μικρο ποσοστο αλλα οταν ειναι σημαντικο και σε ιδιες αναλογιες. Αλλιως θα ειχαμε και τον καθολικισμο απο υους καθολικους που εχουν τα επτανησα, οι κυκλαδες και τα δωδεκανησα. Οπως επισης και ολα τα κρατη της Ευρωπης θα επρεπε να θεσπισουν καμια 20αρια επισημες γλωσσες και 3-4 κυριαρχα θρησκευματα... για να καταλαβεις ποσο ακυρο και επιτιδευμενο ηταν αυτο που αναφερει το αρθρο..
Φιλικα!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails