Tuesday, January 5, 2016

NA ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ! Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ. ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΩΝ GAY. ΑΝΕΛΑΒΕ ΡΟΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!


Untitled-1

Γιατί δεν πάει Πειραιά ο Τσίπρας για τα Θεοφάνεια;
Μακριά από τον Πειραιά θα βρεθεί για τον φετινό εορτασμό των Θεοφανείων ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πέρυσι είχε βρεθεί στην πρώτη σειρά των επισήμων αφήνοντας, μάλιστα, συμβολικά ελεύθερο και ένα περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που ο πρωθυπουργός δεν θα παραστεί στη φετινή τελετή στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι η έντονη διαφωνία που έχει εκφράσει για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο κ. Σεραφείμ σε μια μακροσκελή δήλωσή του είχε κάνει λόγο για «κρατικό διωγμό της Πίστεως» μιλώντας για θεσμοθέτηση της «ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας» και της «αντιαισθητικῆς μιμήσεως του ετέρου φύλου καί της ψυχοπαθολογικής εκτροπής εκ της υγιούς ανθρώπινης σεξουαλικότητας».
Εκτίμησε, δε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.
Πιθανώς να παραστεί στη Δεξαμενή μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή στο Παλαιό Φάληρο όπου θα τελέσει δοξολογία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Untitled-2
Ο Τσίπρας φοβάται τον Πειραιώς;
του Γιώργου Θεοχάρη
Πέρυσι ο πρωθυπουργός ενόψει των εκλογών απελευθέρωνε περιστέρια στον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.
 Φέτος δεν θα εμφανιστεί καθόλου στον Πειραιά επικαλούμενος τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Ολόκληρος πρωθυπουργός… φοβάται έναν Επίσκοπο.
Μάλλον ο πύρινος και ορθότατος λόγος του Ιεράρχη, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, καίει πολύ…
 Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ, όποιος Ιεράρχης που κρίνεται ότι είναι ακραίος εφεξής δεν θα πηγαίνετε στη περιφέρεια του; Αν είναι έτσι, σε λίγο καιρό μάλλον θα περιοριστείτε στο Μαξίμου και δεν θα πηγαίνετε πουθενά…
tilegrafima.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails