Monday, November 5, 2018

Φρίκη στην Ινδία: Αποκεφάλισαν 13χρονη επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον γείτονά της

foto-india-1

Ο δράστης ανήκε σε υψηλότερη κάστα και πίστευε ότι είχε κάθε δικαίωμα απέναντι στην 13χρονη επειδή προερχόταν από χαμηλότερη κάστα

Φρικτό θάνατο δια αποκεφαλισμού βρήκε μια 13χρονη στην Ινδία επειδή αρνήθηκε να συναινέσει στις σεξουαλικές προτάσεις του γείτονά της ο οποίος προερχόταν από υψηλότερη κάστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι αποκεφαλίστηκε με δρεπάνι με τον δράστη να έχει ήδη συλληφθεί και την αστυνομία να διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η 13χρονη μαθήτρια είχε ενημερώσει τους γονείς της για τις συνεχείς σεξουαλικές επιθέσεις του γείτονά της τις οποίες είχε ήδη απορρίψει.

Αν και έχουν υπάρξει δικαστικές αποφάσεις με αυστηρότερες ποινές για εγκλήματα που σχετίζονται με διαφορές στις κάστες, η αντίληψη ότι όσοι βρίσκονται σε υψηλότερες κάστες έχουν κάθε δικαίωμα πάνω σε ανθρώπους από χαμηλότερες παραμένει βαθιά ριζωμένη.

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία ο συνολικός αριθμός των εγκλημάτων κατά ανθρώπων από χαμηλότερες κάστες στην Ινδία ήταν πάνωα πό 47.000 το 2016.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails