Monday, November 12, 2018

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

slaveryislam
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Tους τελευταίους μήνες έχουμε παρουσιάσει πολλά άρθρα – ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι μια σατανική συνομωσία, με την συμμετοχή και συγκατάθεση ακόμα και εκκλησιαστικών παραγόντων, προωθεί στην Δύση το Ισλάμ σαν μια θρησκεία κυριαρχίας και διάλυσης των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Το ερώτημα μας είναι πώς αυτοί οι εκκλησιαστικοί και πολιτικοί παράγοντες έχουν συναινέσει και ουσιαστικά συνεργάζονται στην πρόθεση αυτού του σατανικού σχεδίου του Ισλάμ, αφήνοντας τους λαούς έρμαια στους λύκους της καταστροφή τους.
Είναι πραγματικά συγκλονιστικά τα όσα αποκαλύπτει αυτός ο ιμάμης για την άλωση του χριστιανικού κόσμου από όλους αυτούς τους κατευθυνόμενους εισβολείς του Ισλάμ.
Όλο αυτό τώρα φαίνεται πλέον ξεκάθαρα και αποκαλύπτεται σε όλο του το βάθος από τον ιμάμη σε αυτό το βίντεο που λέει τα έξης:
«Σε κάθε πόλεμο υπάρχει ο νικητής και ο ηττημένος. Όταν κερδίσουμε και εισβάλουμε στη γη των απίστων εχθρών μας… Αν είμαστε εμείς οι νικητές είναι φυσικό για εμάς να επιβάλουμε τους κανόνες του Ισλάμ στης χώρες που θα εισβάλουμε.
Σύμφωνα με τους κανόνες του Ισλάμ όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα γίνονται αυτόματος λεία και αιχμάλωτοι πολέμου. Οι γυναίκες, οι άντρες, τα παιδιά, τα λεφτά, τα σπίτια τα χωράφια, όλα αυτά γίνονται η ιδιοκτησία του ισλαμικού κράτους.
islamic-leadership
Και ποια είναι η τύχη των κρατουμένων σύμφωνα με την Σαρία; Δεδομένου ότι αποτελούν λεία θα πρέπει να κατανέμονται μεταξύ των μουτζαχεντίν. Σύμφωνα με το χαντίθ, τη νομοθεσία του κράτους, όποιος δεν συμμετείχε στην επιδρομή δεν παίρνει μερίδιο από την λεία. Αυτό είναι πολύ γνωστό.
Όποιοι δεν συμμετείχαν στο τζιχάντ, δεν μπορούν να πάρουν και να μοιραστούν την λεία.
Ας πούμε ότι εισβάλαμε σε μια χώρα με πληθυσμό μισό εκατομμύριο. Τι υποτίθεται πρέπει να κάνουμε με αυτούς?
Θα εξετάσουμε πόσοι μουτζαχεντίν υπήρχαν, ας πούμε ότι ήταν 100 000. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μουτζαχεντίν δικαιούται πέντε από αυτούς. Ο κάθε ένας μπορεί να πάρει πέντε αλλά μπορεί να υπάρξει και μια ποικιλία. Μπορεί για παράδειγμα να πάρετε δύο άντρες, δύο γυναίκες, και ένα παιδί ή αντίστροφα.
Τους κατανέμετε, θαυμάσια! Μόλις αυτό το σύστημα εφαρμοστεί πρέπει να υπάρξει ένα σκλαβοπάζαρο, εκεί θα μπορείτε να πουλάτε τους σκλάβους σας, τις σκλάβες γυναίκες, άντρες, και παιδιά.
Κάθε ένας από αυτούς θα έχει την τιμή του, παράδειγμα αν εγώ έχω πέντε σκλάβους στην κατοχή μου και δεν χρειάζομαι κανέναν από αυτούς αλλά έχω ανάγκη για χρήματα. Πρέπει να τους κρεμάσω για να απαλλαχτώ από αυτούς;
Όχι, αλλά μπορείτε να τους πουλήσετε σε μια λαϊκή. Κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχει μια ειδική λαϊκή για αυτούς για να μπορούν να πουλιούνται. Τότε η αρχίζει η πώληση. Πόσο θα δίνατε για αυτήν, αυτόν;; Ο αγοραστής θα πει 300 και εγώ θα πω 314. Τελικά θα τους αγοράσει και θα φύγει».
Ένας άλλος ισλαμικός λόγιος ονόματι Ayatollah Ahmad Al Hassani Al Baghdadi, κάνει επίσης γνωστές και ξεκάθαρες τις προθέσεις και το ρόλο του Ισλάμ για τους χριστιανούς και γενικότερα μη-μουσουλμάνους.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΞΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;
CaKNKHDVIAAngqs

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails