Thursday, November 29, 2018

Νέα υπόθεση βιασμού 15χρονης από Αφγανούς στη Γερμανία


Νέα υπόθεση βιασμού 15χρονης από Αφγανούς στη Γερμανία
Στη σύλληψη ενός 21χρονου Αφγανού και στην αναζητήση ενός άλλου ομοεθνή του ηλικίας 18 ετών για τον βιασμό μιας 15χρονης προχώρησε η γερμανκή αστυνομία.
Ο 21χρονος, που ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Φ., και ο συνεργός του κατηγορούνται ότι αφού ακολούθησαν το θύμα τους, στη συνέχεια το έσυραν σε μια δημόσια τουαλέτα σε παιδική χαρά όπου και τη βίασαν σε ένα προάστιο του Βερολίνου.

Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία η ίδια η 15χρονη δύο ημέρες μετά το περιστατικό με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι το κορίτσι ήταν τόσο σοκαρισμένο ώστε να χρειαστεί να διακοπεί η κατάθεσή της την οποία ολοκλήρωσε μια ημέρα αργότερα.
Σύμφωνα με τη Bild ο 18χρονος συνεργός του Μοχάμεντ Φ. ήρθε στη Γερμανία ως ασυνόδευτος πρόσφυγας αλλά έχει ήδη «φάκελο» στη γερμανική αστυνομία για υποθέσεις επιθέσεων.
Ο Μοχάμεντ Φ. συνελήφθη τελικά το βράδυ της Παρασκευής με τη γερμανική εφημερίδα Bild να υποστηρίζει ότι η είδηση έγινε γνωστή στις αρχές της εβδομάδας από φόβο μήπως υπάρξουν επεισόδια όπως αυτά που συνέβησαν στο Φράιμπουργκ μετά το βιασμό 18χρονης από επτά Σύρους πρόσφυγες και έναν Γερμανό.
Η αστυνομία από την πλευρά της απαντά ότι αυτό δεν έγινε γιατί τότε δεν είχε στη διάθεσή της το όνομα του συλληφθέντα.
aftodioikisi.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails