Friday, November 9, 2018

Αυτός είναι ο 20χρονος Σύρος που βίαζε τρίχρονο αγοράκι (εικόνες)


34-1
Η ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 20χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη χθες, Πέμπτη για βιασμό ενός ανηλίκου 3 ετών.
Πρόκειται για τον: ALSHAHADA THAMER του MAJID και της SANA , γεννηθείς την 17-07-1998 στη Συρία.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510-65977 και 26510-65991. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Όπως καταγγέλθηκε από οικογένεια Σύρων προσφύγων, ο οποίοι ζουν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «Αγία Ελένη», το 3χρονο αγοράκι τους κακοποιήθηκε από 20χρονο Σύρο πρόσφυγα που πήγε στη δομή πριν από 40 ημέρες.
Η σεξουαλική κακοποίηση έγινε προχθές το απόγευμα και την επιβεβαίωσε εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το παιδί. Χθες Πέμπτη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβε τον 20χρονο, τα στοιχεία του οποίου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails